Dator > Optical Mouse 3000 instruktioner

 • Optical Mouse 3000 instruktioner


 • Microsoft Optical Mouse 3000 är en fyra-knappars mus med en fyra-vägs rullningshjul som använder Microsofts egna optisk teknik. Även om installation och användning kräver lite mer uppmärksamhet än en traditionell mus med två knappar kan alla datoranvändare hantera den med några enkla instruktioner

  Komma igång

  innan de köper något mus, är det viktigt att kontrollera systemkraven och kontrollera att enheten kommer att arbeta med datorn.

  Microsoft Optical Mouse 3000 (även känd som Comfort Optical Mouse 3000) ansluter till PC via en USB-anslutning och fungerar med Mac och Windows-baserade datorer. Det är kompatibelt med Windows 2000 (med Service Pack 4), Windows XP och Windows Vista, samt den nyaste operativsystemet Windows 7. På Mac-system kommer det att stödja dem med Mac OS X 10. 2 eller nyare.

  Den medföljande CD: n innehåller de nödvändiga Microsoft IntelliPoint mjukvara som kräver minst 128 MB RAM och 45 MB ledigt hårddiskutrymme utrymme (för Windows-användare) och minst 15 MB ledigt utrymme för Mac-datorer.

  Installera programvara

  Innan du fäster musen till datorn, måste du först använda den medföljande CD den installera lämplig programvara för ditt operativsystem. CD erbjuder en automatisk körning funktion och en enkel steg-för-steg-process för att installera programmet på din PC.

  Om du har förlorat eller tappat bort installations-CD, kan programvaran också ner direkt från Microsofts Comfort Optical Mouse 3000 produktinformation sida på webben. Installationsprocessen genom användning av den nedladdade programvaran är identisk med den i CD-versionen.

  När installationen är klar, anslut mus via en USB-port. Efter några sekunder ska datorn erkänna mus och avsluta förbereder den ska användas. Till att kontrollera att musen fungerar korrekt, försök att flytta runt musen och klicka på olika knappar.

  Extrainställningar funktioner

  Efter att ha fått musen att arbeta med datorn, kommer du vill dra full nytta av de fyra-vägs Tilt Wheel och de fyra-knappen gränssnittet för Comfort Optical Mouse 3000.

  förstoringsglas inslag i denna mus kan användarna visa någon del av skärmen upp till 5 gånger större och fungerar i de flesta program. Detta möjliggör en bättre bild av detaljer och fungerar utmärkt för uppgifter som att redigera fotografier. Att använda "Förstora" funktionen, klicka och håll den röda knappen på vänster sida av musen.

  Med Tilt Wheel kan användare utföra upp-och-ner och från sida till sida rullning för att navigera webbsidor och dokument mer effektivt. Att använda, bara trycka på väljaren i den riktning du vill navigera i på skärmen.

  Var och en av de fyra knapparna på Comfort Optical Mouse 3000 kan anpassas för att utföra någon av en rad olika funktioner. För att göra ändringar i åtgärdsprogrammen på en knapp, helt enkelt öppna upp programvaran IntelliPoint som installerades först. Här de tilldelade funktionerna på vänster och höger knapparna, förstora knappar och rullningshjul kan ändras, som kan flera andra funktioner.


Previous:nothing Next:CPU definition

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en verkningslös flash-enhet
 • Vilka är fördelarna och nackdelarna med att köpa en refurbished laptop?
 • hur man byter LCD-skärmen på en Toshiba libretto
 • hur man ansluter en Dell 948 skrivare till ett nätverk
 • Vad gör en portreplikator på en bärbar dator?
 • hur man läser format från en flash-enhet
 • hur du tar bort kortet Compaq laptop WiFi & installera en antenn
 • hur man gör en arabisk tangentbord för datorn
 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
 • Hur vet jag om min dator är en PCI Express 2.0?