Dator > hur man ansluter en Dell 948 skrivare till ett nätverk

 • hur man ansluter en Dell 948 skrivare till ett nätverk


 • Dell 948 är en allt-i-ett-enhet utrustad med funktionaliteten hos en skrivare, skanner, kopiator och fax. Bland 948: s funktioner är 32 MB installerat minne, stöd för USB 2. 0, en maximal upplösning på 4800 x 1200 dpi och en maximal upplösning på 600 x 600 dpi. Om du vill integrera din Dell 948 i ett nätverk, har du möjlighet att ansluta trådlöst eller via Ethernet-kabel, men att upprätta en trådlös anslutning måste du först installera en Dell Wireless Adapter 1000.

  Du behöver:
  Dell Wireless Adapter 1000 (tillval)
  . USB-kabeln.

  Wireless


  1.
  Stäng skrivaren och slår på enheten runt tills dess baksida är i sikte. Koppla bort nätsladden från baksidan av skrivaren. Hitta och ta bort det lilla skyddet från den trådlösa adaptern hamnen, som ligger på vänster sida av skrivarens baksida.
  2.
  Sätt Dell Wireless Adapter 1000 i det trådlösa kortet porten. Klistra fast MAC-adress etiketten som följde medföljde adapter till baksidan av skrivaren. Anslut skrivarens nätsladd igen och slår på enheten runt tills dess frontpanelen är i sikte. Slå på skrivaren.
  3.
  Sätt "drivrutiner och verktyg" CD som medföljde medföljer skrivaren. När du uppmanas välja "använder ett trådlöst nätverk" och klicka på knappen "Nästa". Följ instruktionerna på skärmen. Efter "Firewall Undantag" skärm, använder USB-kabeln för att ansluta skrivaren till datorn.
  4.
  När "Konfigurera din trådlösa skrivare Adapter" visas, välj "Skapa eller ändra skrivarens trådlösa inställningar "och klicka på knappen" Nästa ". Följ instruktionerna på skärmen.

  Peer-to-peer


  1.
  Slå på datorn som är ansluten direkt till skrivaren och logga in på Windows. Öppna "Start"-menyn och navigera till alternativet "Inställningar". Navigera till "Kontrollpanelen" och välj "Skrivare och annan maskinvara. "
  2.
  Välj alternativet på "Skrivare och fax. " Högerklicka på den post som motsvarar din skrivare och välj "Dela". Klicka på "Dela den här skrivaren" och skriv in ett namn för skrivaren. Klicka på "OK".
  3.
  Sätt på en nätverksansluten dator och loggar in i Windows. Öppna "Skrivare och fax" skärm som tidigare. Klicka på "Lägg till en skrivare" alternativet. När "Guiden Lägg till skrivare" visas klickar du på knappen "Nästa". När "Lokal eller nätverksskrivare" visas, klicka på "En nätverksskrivare eller en skrivare som är ansluten till en annan dator. " Klicka på knappen "Nästa".
  4.
  Klicka på "Ange en skrivare". Mata in namnet du tilldelats skrivaren i steg ett och klicka på knappen "Nästa". Följ instruktionerna på skärmen

  tips och varningar


 • Du kan ladda ner drivrutiner för din skrivare direkt från Dells hemsida. . Se Resurser nedan

Previous:nothing Next:hur man ansluter en Cintiq 21UX till en iMac

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en skrivare till en HP laptop
 • hur man installerar en HP-skrivare när installationsprogrammet fastnat på 94%
 • fyra kategorier av datorkomponenter
 • hur man bränner en dvd som fungerar
 • Hur du sätter en vhs till en DVD
 • hur man skriver ut ett e-postmeddelande bild på en skrivare
 • felsökning av en mus i Windows 2000 Professional
 • hög upplösning definition
 • hur man byter CMOS-batteriet i en bärbar dator
 • Felsökning av en laserjet 4250N