Dator > hur man installerar en HP Deskjet F300

 • hur man installerar en HP Deskjet F300


 • HP Deskjet F300 är en allt-i-ett-bläckstråleskrivare som fungerar som både en skrivare och flatbäddsskanner. Även om processen för att upprätta en skrivare kan tyckas lite knepigt i början, speciellt när du öppnar paketet och se alla de extra poster som ingår är de flesta hem skrivare som är installerade på ett liknande sätt. När du väl har lärt sig att ställa in Deskjet F300, kommer du att kunna konfigurera i stort sett alla bläckstråleskrivare

  Du behöver:. .
  HP Deskjet F300 skrivare
  Strömkabel.
  Bläckpatroner.
  Driver skiva.
  USB-kabeln.


  1.
  Packa upp skrivaren om det var köpt nya. Ta bort alla skyddande material från utsidan och insidan av skrivaren.
  2.
  Anslut strömkabeln till den medföljande transformatorn tegel, sedan ansluter du ena änden av strömkabeln församling till baksidan av skrivaren och den andra änden till ett eluttag.
  3.
  Fyll på papper i facket längst ned på skrivaren, tryck sedan bredden selektorer tillsammans tills de ligger an mot pappersbunten.
  4.
  Tryck på strömbrytaren överst på kontrollpanelen på vänster sida av skrivaren.
  5.
  Swing plasten ytterdörr av skrivaren under skannerlocket nedåt för att hållaren för bläckpatronerna. När dörren öppnas. Innehavaren flyttas till mitten av skrivaren.
  6
  Ta bort den svarta bläckpatronen från kartong och folie förpackningar. Skala skyddsfilmen från botten av bläckpatron, men inte vidröra bläck munstycket eller metall kontaktpunkter på patronen.
  7.
  Sätt i cylinderampullen i uttaget på höger sida på bläckpatronen hållaren. Anpassa den något under innehavaren och tryck in kassetten uppåt och framåt tills det snäpper på plats.
  8.
  Installera färgpatronen med samma metod som beskrivs i steg 7, då Stäng den främre luckan på skrivaren. En testsida skrivs ut automatiskt.
  9.
  Ta testsidan när den är färdig utskrift, och placera den med framsidan nedåt på skannerglaset. Det övre vänstra hörnet på sidan måste vara i linje pappers-ikon i hörnet av skannern.
  10.
  Tryck på knappen "Skanna" på kontrollpanelen. Skrivaren använder testsidan för att kontrollera och göra korrigeringar av anpassningen av bläckpatronerna.
  11.
  Sätt in installations-CD i datorn och följ anvisningarna på skärmen för att installera program och drivrutiner för din skrivare. Anslut skrivaren till datorn förrän du uppmanas att göra så av programvaran. När installationen är klar, är skrivaren klar för användning.


Previous:nothing Next:hur du lägger upp bilder till datorn från en skanner

Relaterade artiklar


 • hur man installerar drivrutiner hp7550
 • fördelarna med en pekplatta
 • fördelarna med 64-bitars jämfört med 32-bitars
 • topprankade renoverade tonerkassetter
 • hur man läser format från en flash-enhet
 • Skillnaden mellan Core 2 & quad core
 • hur man gör en fjärrkontroll arbete för hp
 • felsökning av en bärbar dator strömförsörjning
 • Fördelar med bärbara datorer i college klasser
 • hur du tar bort en laptop tangentbord på en Dell