Dator > hur man ändrar en iMac enhet

 • hur man ändrar en iMac enhet


 • IMac G4 var en unikt designad allt-i-ett-dator som till skillnad från nuvarande iMac, separerade displayen från elektronik i LCD-skärmen. Du kan uppdatera iMac G4 genom att ersätta sin hårddisk med en större kapacitet. Endast basen av iMac G4 måste delvis demonteras för att byta hårddisk, och förfarandet kan göras på mindre än en timme med några hårdvara

  Du behöver:. .
  Handduk
  Phillips juvelerares skruvmejsel.
  Torx skruvmejsel.
  Nya hårddisken.
  Pincett.


  1.
  Placera handduken på en arbetsyta. Placera iMac G4 skärm nedåt på handduken. Placera basen på iMac G4 så att det hänger lite utanför kanten på arbetsytan.
  2.
  Bort de fyra hörn skruvarna från botten: s metallplattan med hjälp av Phillips juvelerares skruvmejsel . Ta bort metallplattan och ställ den åt sidan.
  3.
  Använd dina fingrar för att vicka flygplatsen kortet i den vänstra sidan fri från sitt spår. Dra antennen kontakten bort av AirPort-kortet. Placera AirPort-kortet åt sidan.
  4.
  Tryck in och upp på minneskrets insidan av höger sida med fingrarna. Dra minneskrets upp och ut och placera den åt sidan.
  5.
  Ta bort alla skruvar runt insidan metallplattan med hjälp av Torx skruvmejsel. Använd fingrarna för att ta bort insidan metallplattan från det inre av iMac G4.
  6.
  Koppla de två band kablar anslutna till det inre av iMac G4 på dess högra sida med hjälp av pincett. Också använda pincett för att koppla de två kablarna som är anslutna till det inre av iMac G4 vid dess framkant.
  7.
  Ta bort den lilla skruven avslöjade när kablarna har tagits bort från framkanten med hjälp av Phillips juvelerares skruvmejsel. Placera inne metallplattan åt sidan.
  8.
  Använd fingrarna för att vrida den svarta kontakten i framkant av interiören som går till CD-enheten för att separera de två delarna från varje andra.
  9.
  Ta bort den lilla skruven i nedre vänstra hörnet av det stora metallplatta, som är CD-enheten, med hjälp av Phillips juvelerares skruvmejsel. Vicka den lilla kabeln bakom skruv lös med fingrarna.
  10.
  Bort de två skruvarna från varje kanterna på toppen och botten av CD-enheten med Torx skruvmejsel.

  11.
  Ta bort de två skruvarna från skärmning på höger sida av CD-enheten med hjälp av Torx skruvmejsel.
  12.
  Skjut CD köra ut ur det inre av iMac G4. Använd fingrarna för att ta bort anslutningarna på baksidan av CD-enheten och hårddisken, som är knuten till CD-enheten.
  13.
  Ta bort tejpen från varje sida av hårddisken med hjälp av pincetten. Skjut den vita kabeln genom öppningen i sidan av hårddisken för att skilja den från hårddisken. Separat hårddisken från CD-enheten och lägga ner det på handduken.
  14.
  Placera CD-enhet på handduken nedåt så att hårddisken är vänd uppåt. Ta bort det vita papperet från toppen av hårddisken.
  15.
  Bort de två skruvarna från varje sida av hårddisken med hjälp av Phillips juvelerares skruvmejsel. Skjut hårddisken ur facket att hålla den mot cd-enheten. Sätt hårddisken bort eller släng det ordentligt.
  16.
  Omvänd demonteringen av hårddisken för att ansluta nya hårddisken till CD föraren. Omvänd demonteringen av CD-enheten att läggas ner i det inre av iMac G4. Omvänd demonteringen av iMac G4 att sätta ihop det igen.

  Tips och varningar


 • Använd bomullshandskar för att hålla fingeravtryck borta från komponenterna.
 • en antistatisk bandet kommer att hålla statisk elektricitet från att skada de interna komponenterna i iMac G4 bör du röra vid deras elektriska kontakter.

Previous:nothing Next:hur man köper en ersättare stationär eller bärbar

Relaterade artiklar


 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
 • Hur konvertera en HP allt-i-ett-skrivare till trådlösa
 • hur man ansluter en bärbar dator till ett trådlöst HP-skrivare
 • hur man hittar ut bläckpatronen som behövs för en Canon-skrivare
 • hur du ändrar pappersstorlek på en HP-skrivare
 • Hur du ser att en laserskrivare tonerkassetten är tom
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare
 • hur man använder en CASIO EZ-etikettskrivare
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur man fyller en Kodak bläckstråleskrivare