Dator > Felsökning av en laserjet 4250N

 • Felsökning av en laserjet 4250N


 • Medelstora laserskrivare såsom HP LaserJet 4250N används ofta i näringslivet. Många företagare gillar snabb utskriftshastighet och pålitlighet som dessa skrivare ta med till bordet. Med rätt skötsel och underhåll kan skrivare som 4250N ger många års problemfri drift. Men när något går fel, är det viktigt att skrivaren ägare att veta vilka åtgärder att vidta för att isolera och lösa frågan

  Du behöver:. .
  Skrivare
  Dator.
  Liten skruvmejsel uppsättning.

  Utskriftskvalitet Frågor


  1.
  Kontrollera kvaliteten på utskrifterna och fastställa omfattningen av problemet. Om det finns linjer, prickar eller streck på utskrifterna kan tonerkassetten läcker. Om färgen smittar av papperet måste 4250N är fixeringsenheten patronen bytas ut.
  2.
  Lyft locket på toner facket och ta tag i tonerkassetten i handtaget. Lyft ur skrivaren och undersöka den för läckor. Om kassetten är läcker, men den behöver bytas ut. En läckande patron kan skada din skrivare.
  3.
  Rengör området under tonerkassetten ordentligt, antingen med en liten handhållen dammsugare eller en ren trasa. Se till att du tar bort alla toner rester och pappersdamm från insidan av HP 4250N.

  Pappersstopp


  1.
  Ta bort alla pappersfack från skrivaren , sedan lägga facken tillbaka i en åt gången. Skicka ett utskriftsjobb till varje bricka att fastställa vilket som orsakar pappersstopp.
  2.
  Ta bort allt papper från problemet facket och försiktigt undersöka den. Även en enda trasiga eller skrynkliga papper kan orsaka pappersstopp. Ta bort eventuella dåliga blad, lufta papperet ordentligt.
  3.
  Byt papper i facket, men inte fylla upp rännan kapacitet. Över fyller pappersfacket på den LaserJet 4250N kan orsaka problem med papperstrassel.

  Nätverksproblem


  1.
  Kontrollera lamporna på nätverkskortet noggrant. Grönt ljus anger att skrivaren kan kommunicera ordentligt med ditt nätverk. Orangefärgade lampor visar att det finns ett problem. Om det inte finns några upplysta ljus, kan kortet inte sitter ordentligt.
  2.
  Bort nätverkskabeln från skrivaren nätverkskortet. Ta även bort den andra änden av kabeln från nätet väggplattan. Undersök kabeln för skarpa böjar eller vridningar.
  3.
  Tillbaka nätverkskabeln om den är böjd eller vriden. Annars placera kabeln i skrivaren igen och väggen plattan. Ryck i kabeln när den är på plats för att se till att det inte drar loss.
  4.
  Kontrollera lamporna på skrivarens nätverkskort igen. Om lamporna fortfarande indikerar ett problem, pröva att byta nätverkskort. Vrid tumskruvarna för att lossa kortet och dra sedan den fri från skrivaren.
  5.
  Sätt i det nya nätet kortet i LaserJet 4250N och skjut den tills den sitter ordentligt i kortplatsen . Dra kortet med tumskruvar och sätt tillbaka nätverkskabeln.


Previous:nothing Next:hur man använder ett ATX-nätaggregat med ATX moderkort

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort minnen som är för små från en bärbar dator
 • topprankade renoverade tonerkassetter
 • hur man kan utvidga laptop smet liv
 • hur du ansluter en trådlös skrivare till ett trådlöst pc
 • Fördelar med bärbara datorer i college klasser
 • hur du gör din laptop batteri pågå ännu längre
 • om macbook efi
 • Felsökning av problem med en Dell Latitude modem
 • Felsökning av en HP PC setup
 • hur man rengör rödvin ur en dator