Dator > hur man installerar en HP 2510 trådlös skrivare

 • hur man installerar en HP 2510 trådlös skrivare


 • Med HP 2510 kombinerar funktionaliteten hos en skrivare, skanner, kopiator och fax i en enda enhet avsedd för användning i ett hemmakontor eller små företag. De 2510: s funktioner inkluderar en maximal upplösning på 4800 x 1200 dpi, en maximal optisk skanning upplösning på 1200 x 2400 dpi och stöd för åtta olika typer av minneskort. Med HP 2510 är utrustad med förmågan att integreras i ett trådlöst nätverk, men du måste ansluta enheten direkt till skrivaren under konfigurationen.

  Installation


  1.
  Hitta skrivarens kontrollpanel, som ligger på den övre panelen, nära högra kant. Sätt locket på manöverpanelen. Utöva tryck på locket tills det känns ordentligt på plats. Lyft displayenheten ovanför knapparna.
  2.
  Lyft pappersutmatningsfack bort av papper inmatningsfacket. Utöka guider på papper inmatningsfacket så långt ut som möjligt. Lägg i en bunt vanligt papper i inmatningsfacket och skjut sedan inåt tills de är i jämnhöjd med kanterna på papperet. Byt papper utmatningsfacket och utvidga bifogade pappersstödet.
  3.
  Undersök baksidan av skrivaren och leta eluttaget och telefonjack. Anslut ena änden av nätadaptern till eluttaget, kontakten sedan nätsladden till nätadaptern. Anslut den andra änden av strömkabeln till en närliggande eluttag. Anslut ena änden av telefonsladden till skrivarens telefonjack, ansluter sedan den andra änden till ett närliggande vägguttag.
  4.
  Undersök kontrollpanelen och hitta strömbrytaren som finns i övre vänstra hörnet. Tryck på strömbrytaren och använd pil-knappen för att välja språk och inställningar region. Tryck på "OK" knappen för att bekräfta dina val.
  5.
  Haka fingrarna under främre kanten av skrivarens lucka. Lyft skrivaren luckan och låt det komma till en vila på sina gångjärn. Ta bort bläckpatronerna ur förpackningen och granska skrivarens innehavaren bläckpatron. Lyft båda spärrarna på patronhållaren. Sätt in ditt svarta bläckpatronen i öppningen på höger sida, under ribban. Dra spärren över den svarta bläckpatronen och tryck tills det känns tryggt. Sätt i färgpatronen i den vänstra kortplatsen och upprepa installationen. Stäng skrivarens lucka och tryck på "OK" knappen för att generera en justeringstestsida.
  6.
  Undersök baksidan av skrivaren och leta reda på Ethernet-port. Anslut den ena änden av Ethernet-kabeln till Ethernet-porten. Anslut den andra änden till din trådlösa åtkomstpunkt och vänta på att ljuset ligger på den övre kanten på skrivaren för att slå blå. Slå på datorn och logga in på ditt operativsystem. Sätt in installations-CD som medföljde förpackade med skrivaren och kör installationsprogrammet.
  7.
  Följ instruktionerna på skärmen tills du uppmanas att välja en anslutningstyp. Markera alternativet "Nätverk" eller "Via nätverket. " På nästa skärm väljer alternativet "Anslut med trådlös kommunikation" eller "trådlöst nätverk. " Följ instruktionerna på skärmen och mata in säkerhetsinformation specifika till ditt nätverk. När du tillfrågas, koppla bort Ethernet-kabeln från skrivaren. När du är klar med installationsprogrammet, din skrivare är klar för användning.


Previous:nothing Next:hur man installerar en HP 5610v skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man blinkar bios utan diskettenhet
 • hur man kan återställa filer på mybookworld
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare
 • hur man får drivrutiner för HP-skrivare
 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • DVD R vs DVD RAM
 • typer av LCD-paneler
 • hur man rengör ett laptop tangentbord grundligt
 • hur man håller en bärbar dator från överhettning
 • hur man läser format från en flash-enhet