Dator > rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare

  • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare


  • Papperstrassel är bland de vanligaste-och mest frustrerande-problem med skrivaren. När dessa sylt inträffar är det viktigt att hitta källan till sylt och behandla den så fort som möjligt. Det finns ett antal gemensamma sylt poäng, och ägare skrivare behöver veta hur man ska hantera en av dem

    Du behöver:. .
    Skrivare
    Extra rullar.
    Tonerkassetten.
    Fuser kassett.
    Extra papper.


    1.
    Öppna upp alla dörrar på skrivaren för att försöka hitta den fastnat. Ta reda på var stoppet finns, eftersom det kommer att berätta mycket om vilken del av skrivaren är trasig. Till exempel om din papperstrassel så snart den kommer ut ur pappersfacket kan facket rullarna behöver bytas. Om papperet fastnar under tonerkassett, att patronen inte kan sitta ordentligt.
    2.
    Dra ut alla pappersfack och tryck sedan in dem i en i taget och skickar en testsida på skrivaren. Använd denna metod för att avgöra vilket pappersfack som orsakar problemet. När du avgöra vilket fack som orsakar problemet dra det magasinet ur skrivaren lyft därefter upp det att ta bort det. Leta upp rullarna på insidan av skrivaren och ta försiktigt bort rullarna från sina hållare. Ersätta de rullar, driver dem till innehavarna tills de låses på plats. Skjut sedan tillbaka facket i skrivaren tills det tar emot.
    3.
    Öppna den vänstra dörren på skrivaren och leta reda på fixeringsenheten kassetten. Vänd de blå flikarna för att utlösa fixeringsenheten, sedan försiktigt dra ut den ur skrivaren. Leta efter några papper som har fastnat som kan ha fastnat i fixeringsenheten. Om papperet fortsätter att Jam på höger sida av skrivaren fixeringsenheten troligen behöver bytas ut. Skjut ny fixeringsenhet i skrivaren, sedan vänder de blå flikarna för att låsa den på plats.
    4.
    Håll ett öga på nivån för pappersfack. HP-skrivare magasin kommer att ha en linje som anger den maximala mängd papper att facket kan hålla, men att fylla magasinet hela vägen upp till linjen kan orsaka pappersstopp när det lämnar facket. Prova att ta bort några ark papper så att facket inte rinner över.


Previous:hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare Next:hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator





Relaterade artiklar


  • hur man fyller bläck Canon skrivare
  • hur man installerar en Epson POS-skrivare
  • topprankade renoverade tonerkassetter
  • Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare
  • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare
  • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
  • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator