Dator > hur man skapar en widget

 • hur man skapar en widget


 • Widgets är fristående program som vanligtvis finns inbäddade på webbplatser från tredje part som klockor , auktion-tickers , evenemang nedräkningar etc. Widgets är alltså mini program som är enkelt att installera , snabb att utveckla och som används som hävstång avancerad teknik genom att lägga till funktionalitet till befintliga program . Om du kan skapa en webbsida , då vet du hur man skapar och distribuerar en widget , eftersom de använder samma teknik för JavaScript , DHTML och CSS . Widgets kan antingen vara tillbehör , program eller widgets information . Tillbehör widgets är sluten som körs oberoende av Internet eller ett program . Ansökan widgets är förknippade fullfjädrad med en ansökan , medan uppgifter widgets fungerar med Internet data

  arkitektur <. /h4>
  1 .
  Starta din text editor och skapa en HTML-fil . HTML- filen bör följa XHTML 1. 0 standard och ovan i syfte att följa gällande webbstandard bästa praxis . En enkel XHTML- koden ser ut så här :  Widgets


  Välkommen till Widget World

  ;


  2
  Använd tag att utföra fullständiga 2D rendering för widget om det behövs . Den " sammansatta " attribut är ett annat tillägg till taggen som låter en ange hur bilden ( " bild . png " ) utförs.
  3 .
  Använd Cascading Style Sheets (CSS ) till stilen widgeten så att den visar enhetligt i alla webbläsare. En del av CSS- filen skulle innehålla följande styling :  4 .
  Placera ovanstående fil i en separat fil . I det här exemplet har vi sparat filen som " widget . CSS " Referens filen med hjälp av "import " uttalande om de viktigaste HTML -filen som visas :


  Lägga Dynamik


  1 .
  Använd " widget "objektet för att ge ytterligare möjligheter . Till exempel att få tillgång till användarens preferenser , användning följande kodrad :

  widget. setPreferenceForKey (preferensaktier , nyckel ) ,
  widget. preferenceForKey ( nyckel ) ,
  2
  Använd aktivering . händelser för att undvika överdriven användning av CPU-tid eller resurser nätverk genom att widgeten . Koden nedan visar hur detta görs :

  Om ( window. widget ) {
  widget. hide=dölja ;
  widget. show=visa ,

  funktion dölja () {
  om ( TimeInterval == null ) {
  TimeInterval=setInterval ( updateTime (true ) ; " , 500 ) ; }

  }

  Lägg till andra funktioner till koden som du föredrar .
  3 .
  Skapa " Info. plist " filen för att identifiera en widget och IT-resurser . Denna fil varierar på vad är bör innehålla beroende på typ av widgeten .

  tips och varningar


 • I linje med Web -teknik använder, är widget dynamik tillhandahålls med hjälp av JavaScript . Detta gör widget för att få tillgång användarinställningar på systemet , flip widgets för att få tillgång preferenser , öppna andra program , svara på webbsidan händelser och utföra system kommandon såsom kommandoradsverktyg och skalskript .

Previous:nothing Next:hur man använder Visual C + + 6

Relaterade artiklar


 • hur man definierar amazon namespace i Visual Basic
 • varför spelet testningen är viktig
 • hur man skapar en html & jsp hemsidan
 • hur man använder samtal inom Visual Basic
 • hur ändrar markören i en textruta
 • hur man läser CPU-temperaturen med ett VB6 program
 • Visual Basic -projekt för studenter
 • hur man skapar ett flödesschema som räknar siffror från 1 till 10
 • vad är filändelsen ru ?
 • hur man läser ett Word-dokument med Java