Dator > Felsökning java

 • Felsökning java


 • Java har blivit djupt rotat i vårt dagliga datoranvändning liv , tänker på alla spel och verktyg som vi använder dagligen som kräver att vi har den senaste versionen installerad på våra system . Java popularitet är mest för att det betyder väl att det används på Internet-tillämpningar, eftersom den är helt plattformsoberoende , vilket betyder att den fungerar exakt samma på Windows , Mac och Linux. Denna prevalens gör att kunna snabbt och effektivt felsöka Java mycket viktigt även för den mest avslappnade datoranvändare .

  Du behöver :
  Internetuppkoppling


  1
  Uppdatera Java . . Det är möjligt att du har problem med din installation av Java eftersom den inte har uppdaterats till den senaste versionen. Det enklaste sättet att leta efter en Java uppdateringen är att leta efter ikonen för Java , en kopp kaffe , i aktivitetsfältet , längst ned till höger på skärmen . Klicka på ikonen. Det kommer sedan att leta efter en uppdatering , om det finns någon , kommer den att be om tillstånd att utföra uppdateringen och när du tillåta att uppdatera , kommer det att automatiskt ladda ner och installera den senaste versionen av programvaran . Om detta inte löser ditt problem , då du kommer att ha ominstallera Java .
  2 .
  Öppna " Kontrollpanelen "och navigera till "Lägg till /Ta bort " program . Markera " Java " och klicka på " Ta bort ". Det kan ta en stund för Windows att ta bort Java från ditt system , det är viktigt att du inte stör den här processen , eftersom detta skulle kunna skada systemet
  3
  Öppna . webbläsaren i ditt val och gå till Java hemsida ( se Resurser ) . Klicka på knappen som säger " Gratis Java-hämtning . " Detta betyder inte automatiskt hämta Java , men det tar du till en sida som listar alla möjliga versioner av Java som skulle vara lämpliga för ditt system .
  4 .
  Hämta rätt version av Java genom att klicka på motsvarande länk för nedladdning , är det oftast bäst att ladda ner den senaste versionen av Java Var noga med att hämta en lämplig ett för ditt systems hårdvara och arkitektur . om du har en 64bit system behöver du 64bit versionen av Java , och om du har 32bit version av Windows behöver du 32bit av Java .
  5
  Acceptera standardinställningarna för installationen och fortsätt med den automatiska installationen . acceptera standardinställningarna garanterar att Java installeras på rätt sätt och är lätta att hitta när den anropas av ett program . Låt installera till komplett och starta om datorn om du uppmanas att göra det . Java ska nu vara den fungerar korrekt på ditt system .


Previous:nothing Next:hur man kan spara en bild till en databas med MS Visual Basic 6

Relaterade artiklar


 • hur har en sql tutorial
 • hur man konfigurerar en USB-port med Visual Basic
 • handledning om SQL-funktioner
 • hur du exporterar en kontakta MSN Messenger Yahoo Messenger
 • hur man använder flera samtal inom Visual Basic
 • hur du uppgraderar Visual Basic 6 kod
 • JavaScript ljusbord tutorial
 • hur man lär sig att programmera med Microsoft Visual Basic
 • java quicktime tutorial
 • vad är en Visual Basic Script fil ?