Dator > varför spelet testningen är viktig

 • varför spelet testningen är viktig


 • Även bland de mest skickliga författare , är det vanligaste felet på stavfel . När du skriver en berättelse , är det värsta mest skrivfel kan göra att författaren ser dum . Med programmering , det är ett allvarligare problem . Ett program med ett stavfel i det kommer det inte att köra eller orsaka en allvarlig programvarufel . När man tänker på miljontals rader kod i ett genomsnittligt tv-spel , det är klart att något måste göras för att förebygga sådana problem

  Vad är ett spel testning?

  Den genomsnittliga spel testare tillbringar hundratals timmar upprepa samma handlingar , med endast små variationer att bryta upp monotonin , i färd med att köra genom sin tilldelade testplanen . Test planer specifika instruktioner om vilka åtgärder som skall utföra i spelet samtidigt som de söker efter fel att dokumentera . Testaren handlingar även de minsta avvikelse från vad han blir tillsagd att vänta . I grunden är testaren spelar sin tilldelade segment av spelet om och om igen , letar efter eventuella fel som han kan hitta .

  typer av spel Test

  Nybörjar- testare brukar en av två olika typer av försök .

  Först funktionalitet tester: Testare leta efter buggar som faktiskt bryta vissa element i spelet , från spel krascha fel hela vägen ner till mindre användargränssnitt frågor .

  Andra är kompatibilitetstester : Testare köra igenom spelet på en mängd olika hårdvara . Denna hårdvara varierar från den lägre delen-hårdvara som uppfyller endast minimikraven för spelet-till high end-dyr hårdvara som överstiger även de rekommenderade kraven för spelet . Dessutom testa de alla möjliga varianter däremellan .

  roll Testing i Game Developement

  testfasen av ett spel kan påbörjas så snart produktionsteamet har producerat något så stabila att köra , men i många större utvecklingsprojekt hus , börjar den inte förrän spelet är nästan klar . Testning slutar inte förrän långt efter matchen har offentliggjorts, eftersom någon kod ändras med en lapp måste testas om och om igen för att se till att förändringarna inte har brutit något . All ny hårdvara som träffar marknaden måste testas med alla spel som utvecklaren fortfarande stöder , så att det inte finns några tidigare okända buggar det nya redskapet kan oväntat trigger.

  Vid test misslyckas

  Varje spelare har hört om vissa fruktansvärda bugg som drabbar ett populärt spel . Eftersom producera ett spel är ett fruktansvärt dyrt , ofta publicister kommer att släppa spel innan de var riktigt redo , eftersom ett spel som inte har släppts ännu är ett spel som inte har gjort några pengar ännu . Ett av de områden där företag kan genvägar är att testa , vilket är anledningen till spel plåster är så vanliga . Ett spel -breaking bugg är oftast ett tecken på att testprocessen var inte lika grundlig som den borde ha varit .

  Vikten av att testa

  Kontentan är denna : Spelutveckling är omöjligt utan provning . I själva verket är någon typ av programmering omöjligt utan provning . Även med de bästa programmerarna i världen , skulle det vara nästan omöjligt att producera stabila programvara utan någon feedback . Återkopplingen från en provutrustning kan undvika miljontals dollar i förlorad försäljning och support , eftersom testaren , inte kunden , är att dra uppmärksamhet till ett problem . När en kund klagar på ett fel, förlorar företaget pengar . När en testare filer en felrapport , blir problemet löst.


Previous:nothing Next:html iframes tutorial

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en XSD från XML
 • data recovery hårdvara
 • hur du kan få text i kolumner med html
 • hur man läser en XML -fil med PHP
 • hur man skapar med Visual Basic
 • hur man skapar en Notepad - Visual Basic 6.0
 • diy hårddiskåterställning
 • hur du aktiverar funktionen print screen med hjälp av JavaScript
 • hur man skapar en pdf- fil som COBOL programutbud
 • hur man skapar en html & jsp hemsidan