Dator > hur man lär sig php online gratis

 • hur man lär sig php online gratis


 • PHP började som ett sätt att sätta enkla dynamiska element på en webbsida , men det utvecklades snabbt till en kraftfull , öppen källkod server -side skriptspråk som lämpar sig för flerskiktade webbapplikationer och e-handel . Många enterprise-nivå webbplatser och företag använder PHP . Med den kan du få nästan vad som helst på nätet som du kan med JSP eller ASP. Net . PHP har utvecklats i en rent öppen källkod mode , skrivs och utvidgas av dem som använder den . Det är och har alltid varit tillgänglig gratis. Likaså många utbildningsmaterial finns också utan kostnad .

  Du behöver :
  En dator med en Internetanslutning och en textredigerare


  1
  Välj ett webbhotell . . När du är en erfaren PHP -utvecklare kommer du att vilja utveckla och felsöka dina webbplatser lokalt innan du lägger upp dem på webben . Det handlar ladda ner, installera och konfigurera PHP och webbservern Apache . Mellannivå och avancerad PHP kommer sannolikt också att kräva installation av MySQL . Konfigurera dessa element på din lokala dator kan vara svårt och tidskrävande . Istället , om du vill komma igång att lära sig programmering aspekter av PHP snabbt , registrera dig gratis webbhotell som stödjer PHP och MySQL . Du kan snabbt ladda upp filer du skriver lokalt och se hur webbservern bearbetar dem .
  2 .
  hitta en eller flera tutorials för att komma igång . I allmänhet lär sig ett programmeringsspråk gratis innebär att du lär på egen hand . Du har inte en lärare eller en expert för att vända sig till när någon del av programmeringen går fel . Det är viktigt då, att någon tutorial du väljer är tydlig och lätt att följa. Ett antal tutorials är avaiable ( se Resurser ) .
  3 .
  delta i åtminstone ett forum . Även om du kanske lära utan lärare behöver du inte lära dig i ett vakuum . PHP-programmering forum kan sätta dig i kontakt med andra lärande och att arbeta med PHP . När du stöter på ett problem när man lär sig eller utveckla i PHP , alltid någon annan har stött på det förut . Genom att vrida på forum kan du dra nytta av andras erfarenheter . Många forum har experter som regelbundet svarar på frågor upplagd av noviser . Deltagande i ett eller flera forum kan avsevärt förbättra din fria lärande . Du kan betala forumet genom att dela dina kunskaper när du är expert själv. Resurser innehåller länkar till PHP forum .
  4 .
  Börja på en verklig projektet så snart som möjligt . Ett av de bästa sätten att lära är genom att göra , så komma med ett projekt som hjälper dig att få kunskap . Försök inte att skriva ett helt företag nivå sajt fildelning för ditt första projekt . Plocka något litet och enkelt . När du är insnärjd i en verklig PHP projekt hittar du dig själv att möta utmaningar som kräver kunskaper i flera områden i disciplin . Ha tålamod , träna dessa problem i små steg och du kommer att framsteg genom ditt projekt , få praktiska erfarenheter som du lär dig .


Previous:nothing Next:Definitionen av systemet flödesschema

Relaterade artiklar


 • hur man skapar spel i Visual Basic
 • hur man skapar en Java-applet i NetBeans
 • Game Maker 7,0 tutorials
 • rensar en knapp på Visual Basic
 • Hur konvertera en tom sträng hittills
 • hur man kan övervaka nätverkshårdvara
 • hur man skapar kontroller webbanvändaren med C #
 • hur man skapar en hash karta
 • hur man skapar xls med javascript
 • hur du aktiverar Fjärrhjälp i registret med WSH