Dator > Kensington-lås instruktioner

 • Kensington-lås instruktioner


 • Kensington-lås är låsanordningar skapas för att hålla din elektroniska föremål, till exempel en bärbar dator, säker. En kabel är ansluten till låsmekanism som gör att du kan säkra din objektet till ett fast föremål. För att kunna använda din Kensington-kabellås, måste du återställa de förinställda kombinationen och lära dig den rätta tekniken för att säkra ditt elektroniska artiklar

  Du behöver:. .
  Computer
  Dörrlås.
  ID-bricka läsare.
  Fingeravtrycksläsare.
  Hårddisk lås.
  USB-port lås.

  Återställa kombination

  Kensington kabellås har ett fyrsiffrigt kombination låsenhet som är förinställd för att öppna med kombinationen "0000". Innan du använder låset, bör du ändra kombinationen. För att ändra kombinationen, justera antalet ringer så de är inställda på "0000" och sätt återställa verktyget i hålen runt låsknappen. Vrid återställa verktyget medurs tills den separata svarta märken på kanten av låset gått samman för att bilda en rak linje. Låsmekanismen är nu redo att lära sig den nya koden. Vrid varje nummer ringer till ett nummer i den nya kombinationen. Kontrollera att kombinationen är ett nummer som du enkelt kan komma ihåg.

  Med den nya kombinationen matas in i apparaten, vrid nollställare moturs tills det inte längre rör sig och dra nollställare ur låset. Kensington kabellås öppnas nu med den nya kombinationen.

  Med lock

  Många bärbara datorer och flera andra elektroniska enheter, t. ex. projektorer, externa hårddiskar och tv, har ett litet hål på enheten med symbolen av ett hänglås bredvid sig. Detta är känt som ett Kensington security slot, eller K-Slot. Kensington-lås är kompatibel med K-Slots.

  För att låsa upp din enhet, linda kabeln runt ett fast fast objekt. Om du kan enkelt ta bort kabeln från objektet du vira den runt, är låset inte är effektiv. Skjut låsningen genom hålet i kabeln och sätt i T-Bar på låset i K-Slot. T-Bar ligger på samma sida av låset som kabeln.

  Tryck in låsknappen och vrid låset moturs cirka 90 grader. Med knappen intryckt, slå alla rattarna på låset så att din kombination inte visas. Dra på låset för att se den är korrekt in i K-Slot och säkert.

  När du vill ta bort Kensington-kabellås, trycka in låsknappen och vrid ringer på låset tills din kombination tas upp. Vrid låset rygg 90 grader och ta bort det från K-Slot.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:gateway övervaka problem

Relaterade artiklar


 • Toshiba batteri för bärbar dator problem
 • pausar du en ljudfil med en fotpedal
 • hur man ansluter en analog videokamera till datorn
 • hur att överföra dina data från din gamla PC till en Mac
 • konsumenter av att köpa en desktop dator
 • hur man gör skärmen ljusare på en bärbar dator
 • hur du tar bort ett moderkort från en gateway anteckningsbok
 • hur man köper ett trådlöst mus för bärbara datorer
 • hur man reda på hur mycket videominne är på din PC
 • Hur konvertera en linje utgång till RCA utan en konverterare