Dator > hur du uppgraderar till Microsoft Windows 7

 • hur du uppgraderar till Microsoft Windows 7


 • Så, är du redo att göra denna uppgradering till Windows 7, Grattis. Jag ska visa dig hur du uppgraderar i ett enkelt och i rätt tid. Som ni vet eller har hört de nya fönstren har mycket mer användbara funktioner då den tidigare Windows-program. I denna artikel kommer jag att visa dig hur du uppgraderar från Microsoft XP eller Windows Vista. Ok, nu ska vi uppgraderade

  Du behöver:.
  Windows 7 eller ladda ned programvara
  Dator.


  1.
  Innan du köper nya fönster du behöver för att se om din dator kan uppgradera och vilken version skulle vara bäst för din dator. Du kan göra att köpa hämta uppgraderingen rådgivare på msn. com, det är gratis.
  2.
  När du har tagit reda på om du har möjlighet att uppgradera och vilken version du vill köpa sedan följa upp med att köpa Windows 7.
  3.
  Nästa du behöver veta om din PCU kör en 32 bitars system eller ett 64 bitars system. Om du använder Windows Vista du kommer att gå till på Windows Start-knappen och sedan högerklicka på datorn. Klicka sedan på Egenskaper. Under System kan du se om du har 32 bitars eller 64 bitars. Se till att skriva ner det.


  Om du använder Windows XP kan du visa information genom att klicka på Start-knappen. Sedan högerklicka på Den här datorn. Klicka sedan på Egenskaper. Om du inte kan se x64 lite anges då du kör x32 bitars system. Se till att skriva ner den här informationen.
  4.
  Du måste spara allt du filer på en cd eller en extern hårddisk. Du behöver också någon ursprungliga installationsskivorna eller ställa upp filer för de program du vill installera, eftersom du måste installera om dem.
  5.
  Om du fortfarande använder en x32 bitars system sedan använda x32 skivan bitars installation. Om du fortfarande använder en x64 bitars system så måste du använda x64 skivan bitars installation. Windows 7 programvara bör innehålla båda skivorna.

  Sätt i skivan i datorn. Setup ska starta automatiskt. Om den inte gör, klicka på Start, Den här datorn, öppna Windows 7 installationsskivan på din skivenhet och dubbelklicka sedan på setup. exe. På Installera Windows klickar du på Installera nu.
  6.
  På viktiga uppdateringar för installationen sida jag rekommendera att få de senaste uppdateringarna för att garantera en lyckad installation få, och för att skydda datorn mot säkerhetshot. Datorn måste vara ansluten till Internet under installationen för att få dessa uppdateringar.
  7.
  På Läs licensvillkoren sidan, om du accepterar licensvillkoren, klicka på Jag accepterar licensvillkoren, och klicka på Nästa. På Vilken slags installation vill du utföra? sidan, klickar du på Anpassad. Välj den partition som innehåller Windows XP eller Windows Vista (detta är ofta datorns C:-enheten) och klicka på Nästa. (Välj inte din externa USB-hårddisk). I Windows. old dialogrutan klicka på OK.
  8.
  Följ instruktionerna för att slutföra installationen, som omfattar namnge din dator och inrätta ett första användarkonto. Sedan kan du installera dina filer och program när installationen är klar.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du formaterar en Windows 7-dator

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar till Microsoft Windows 7
 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7
 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • hur du formaterar en Windows 7-dator
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hur man får Windows 7 på min dator