Dator > hur att överföra dina data från din gamla PC till en Mac

 • hur att överföra dina data från din gamla PC till en Mac


 • Övergången från en Windows-baserad dator till en Macintosh kan smärtfri med hjälp av Move2Mac, ett tredjepartsprogram som buntar din musik, dokument, bilder och inställningar på datorn och skickar det till din Mac via en USB-kabel. Alternativ till programmet innehålla säkerhetskopiera dina data på ditt MobileMe-konto och hämta den till din Mac. Move2Mac kan köpas online eller i dator butiker som bär Apple-relaterade produkter

  Du behöver:. .
  Move2Mac
  Nätverksanslutning.
  MobileMe-konto.

  Överför med Move2Mac


  1.
  Sätt "Move2Mac" installationsskivan i din skivenhet på datorn. Dubbelklicka på "Den här datorn"-ikonen på skrivbordet och dubbelklicka på "Move2Mac"-ikonen. Dubbelklicka på "Setup. exe" för att köra installationen.
  2.
  Klicka på "Fortsätt" eller "Nästa" och följ instruktionerna för att slutföra installationen. Klicka på "Start", "Alla program", "Detto" och "Move2Mac. " Ange din produkten aktiveringskod och klicka på "Nästa".
  3.
  Markera rutan bredvid "Nätverk" och klicka på "Nästa". Klicka på "Finish" när Move2Mac har skannats din hårddisk för dina kontoinställningar. Anslut din dator till ditt trådlösa nätverk.
  4.
  Ta ut installationsskivan från datorn och sätt in det i din Macintosh skivenhet. Dubbelklicka på "Move2Mac"-ikonen på datorns skrivbord och dubbelklicka på. Pkg-filen för att köra installationsprogrammet.
  5.
  Klicka på "Fortsätt" och följ instruktionerna på skärmen att konkurrera installationen. Anslut din Macintosh-dator till ditt trådlösa nätverk. Öppna din "Program" mappen i Finder och dubbelklicka på "Move2Mac" att köra programmet.
  6.
  Klicka på "Nästa" och klicka på knappen "Anslut". Klicka på "Scan" för att börja söka efter din dator i ditt nätverk. Klicka på din PC: s namn från den nedrullningsbara listan och klicka på "Anslut".
  7.
  Klicka på "Nästa" när överföringen är klar, och klicka på "Finish. "

  Överför med MobileMe


  1.
  Öppna Utforskaren och leta reda på filer du vill överföra. Klicka på filen en gång för att markera den och håll nere "Shift"-tangenten samtidigt som du klickar andra filer för att markera dem alla. Högerklicka på det markerade området och klicka på "Skicka till" från popupmenyn. Klicka på "komprimerade (zippade) filer" för att komprimera filer och skapa en zip-fil.
  2.
  Öppna webbläsaren på din dator. Klicka på fältet URL, skriv "Me. com" och tryck på "Retur"-tangenten.
  3.
  Ange ditt MobileMe-användarnamn och lösenord och klicka på "Logga in". Klicka på "iDisk" ikonen, som är den tredje ikonen från höger.
  4.
  Klicka på upp-pilen och klicka på "Välj"-knappen. Leta upp zip-filen och klicka på "Välj"-knappen. Klicka på "Klar" när uppladdningen är klar.
  5.
  Öppna din webbläsare på din Macintosh-dator. Klicka på fältet URL skriver du "Me. com" och tryck på "Retur"-tangenten. Ange ditt kontonamn och lösenord, och klicka på "Logga in".
  6.
  Klicka på "iDisk" ikonen och klickar den nyligen uppladdade zip-fil. Klicka på "Download"-knappen för att lägga filen på din dators hårddisk.
  7.
  Leta dina nedladdningar mappen och dubbelklicka på den zippade filen för att packa den.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man använder en digital bildram med en dator

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar USB 2.0-kablar
 • hur man installerar ett grafikkort
 • den bästa externa hårddiskar för en MacBook
 • vad är rätt sätt att ladda en ny laptop batteri?
 • hur reparera en Sony Vaio DVD-enhet
 • typer av förläng-platser
 • hur man uppgraderar bildskärmsdrivrutiner
 • vad är en mikro-USB?
 • hur man installerar en Pentium III kylfläkt
 • hur man gör hårddisk återhämtning använda gratis data verktyg