Dator > pausar du en ljudfil med en fotpedal

  • pausar du en ljudfil med en fotpedal


  • Uppgift att transkribera diktamen är lätt effektiviseras genom användning av en handsfree-kontroll för ljuduppspelning. Fotpedaler är standard mekanism för att manipulera ljud när du skriver. Den transcriber kan pausa ljudfilen att ge gott om tid att komma ikapp med att skriva. Detta är ett gemensamt förfarande i medicinsk och juridik kontor där diktamen används flitigt för att logga händelser. På grund av den gränslösa denna uppgift är det lätt att skaffa nödvändig programvara och hårdvara för att uppnå handsfree-ljuduppspelning kontroll. Avancerade konfigurationer gör det också extra ljud manipulation med hjälp av en fotpedal, som snabbspolning framåt eller bakåt

    Du behöver:. .
    Fotpedal
    Transkription programvara.


    1.
    Fäst fot pedalen till datorn. De flesta i kontakt med en standard USB-kabel. Fotpedaler finns på många detaljhandlare som börjar på $ 30. Robust modeller med en stor yta och utökade funktioner uppspelning tenderar att intervallet runt $ 70.
    2.
    Ladda transkription programvara. Det finns många paket som finns tillgängliga. Express Scribe transkription uppspelning av NCH Software är tillgänglig som en gratis nedladdning (se länk i Referenser).
    3.
    Dubbelklicka på den nedladdade filen för att påbörja installationen av Express Scribe. Installationsguiden startar. Följ instruktionerna på skärmen tills installationen är klar.
    4.
    Öppna Express Scribe transkriptionen uppspelning efter installationen är klar.
    5.
    Load ljudfilen i Express Scribe programvara. Klicka på "Load"-knappen längst upp i programfönstret. Ett popup-fönster öppnas. Bläddra till platsen för din ljudfil att slutföra lastningen.
    6.
    Spelar upp ljudfilen. Till att börja ljuduppspelning, trycker du på "F9" på tangentbordet, eller klicka på "Play"-knappen på Express Scribe fönstret. Du kan också börja ljuduppspelning med bifogad fotpedal. Tryck på mitten pedalen för att starta uppspelningen.
    7.
    Håll ned fotpedalen för att hålla ljudet spelas upp.
    8.
    Paus ljud uppspelning med hjälp av fotpedalen. Helt enkelt släppa pedalen och ljud stannar.

    tips och varningar


  • Express Scribe programvara är kompatibel med ett stort utbud av standard dator fotpedaler. Men ibland programmet inte kan kommunicera med viss modell av pedalen. För att kontrollera att din pedal arbetar med Express Scribe, klicka på "Alternativ" menyn högst upp i programfönstret. Klicka sedan på länken "Lista över kompatibla regulatorer. " Om din pedal inte visas, kan det inte fungera med programvaran.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du ansluter två Apple-skärmar





Relaterade artiklar


  • hur du permanent ta bort dokument på en dator
  • FAQ på bärbara datorer
  • hur man fixar ett kort i en tråd med en Dell laptop nätsladd
  • hur man hittar uppgifter som körs på en dator
  • Vad är ett trådlöst nav eller adapter för en bärbar dator?
  • hur man installerar ett kort USB-hubb i datorn
  • hur man berättar vilken enhet som är på en intern SCSI-kabel
  • hur man byter Compaq Presario LCD
  • hur du ersätter din laptop lcd gummi stötfångare
  • hur du tar bort en USB-enhet i Windows XP