hur du lägger till en extern DVD-enhet till en netbook dator
Dator > hur du lägger till en extern DVD-enhet till en netbook dator

 • hur du lägger till en extern DVD-enhet till en netbook dator


 • Eftersom netbook-datorer inte har en intern DVD-enhet, är det oftast en bra idé att lägga till en extern DVD-enhet. En extern DVD-enhet krävs för att skapa backup DVD: s av operativsystemet som är installerat på netbook. En DVD-spelare gör också installation av program och drivrutiner hårdvara som du redan har DVD mycket enklare. Musik CD, DVD film, foton och CD är alla mycket mer tillgänglig genom en netbook dator, om du har en extern DVD-enhet. Den här artikeln visar hur du lägger till och extern DVD-enhet till din netbook dator.

  Du behöver:
  Hemnätverk
  . Trådlöst nätverk.


  1.
  Hitta en extern DVD-enhet för din netbook. Det finns två grundläggande typer av externa DVD-enheter som kommer att arbeta med en netbook, en lätt bärbar DVD-enhet eller en vanlig extern DVD-enhet. Den lätta, bärbara DVD-enhet har fördelen av att vara USB-driven. Detta betyder att DVD-enheten inte behöver vara ansluten till ett vägguttag. Istället enheten levereras med två USB-kontakter. Den första USB drar 5 volt från netbook och andra USB överför data till och från netbook till DVD-enheten. Den lätta köra normalt har samma egenskaper som en vanlig enhet som LightScribe, DVD-RW, etc.

  vanliga DVD-enheten är större och kommer att behöva vara ansluten till ett vägguttag. Denna enhet har fördelen av att vara mer hållbara. Standard DVD-enheter har varit ute ett tag nu, och de vanligtvis höga poäng för kompatibilitet med nedgrävning medier och att kunna läsa de flesta typer av DVD och CD formatering. Denna uthållighet kommer vid ett något högre pris och med mindre portabilitet.
  2.
  Effekt upp din netbook. Låt Windows operativsystem för att helt ladda innan du ansluter DVD-enheten.
  3.
  Anslut din nya DVD-enheten i netbook dator. Frekvensomriktaren på bilden är en lätt bärbar enhet så att båda USB-kontakter måste vara ansluten till netbook. Eftersom den extra USB-kontakten är ritning 5 volt från netbook, så håller batteriet i något mindre tid än utan DVD-enheten.
  4.
  När en dialogruta som anger att datorn är installera en DVD-enhet kan du markera en kryssruta om du vill att DVD Autoplay i framtiden när du sätter i en DVD. Göra urvalet nu automatspel eller stänga dialogrutan utan att välja DVD autoplay. Om du ändrar dig senare kan du gå till kontrollpanelen och ändra obduktionerna inställningen senare.
  5.
  Öppna DVD-enheten och sätt på DVD eller CD-skiva som behövs för din netbook för att installera program eller drivrutiner för andra externa enheter. Se till att du använder DVD-brännare i enheten för att säkerhetskopiera ditt operativsystem.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du byter bläckpatroner HP Officejet J4680 allt-i-ett skrivare

Relaterade artiklar


 • Hur man laddar ner filer från din dator till din Kindle
 • den bästa externa hårddiskar för en MacBook
 • hur man fixar en fastnar CD-enhet
 • Hur får man en bärbar dator att känna igen en CD-brännare
 • hur man byter en dator som är tidsgränsen går ut
 • hur man byter Compaq Presario LCD
 • hur man berättar SCSI-kabeln
 • hur man installerar en HP-skrivare i boot camp
 • hur man klona en laptop hd
 • företaget använder för startbara flash-enheter