Dator > instruktioner att fylla patroner Canon Bläck

 • instruktioner att fylla patroner Canon Bläck


 • Canon tillverkar många skrivare används i hem och företag i hela landet. Välj mellan allt-i-ett (bläckstråle-eller laser), foto inkjet, trådlöst eller kompakt fotoskrivare. Utskrift kräver bläck och köpa nya Canon bläckpatroner kan bli kostsamt. Spara pengar genom att fylla Canon patroner istället för att köpa nya

  skrivare Detaljer

  Vet din Canon trycksvärta behov. Det bläck som används i en laserskrivare skiljer sig från bläck som används i foto eller bläckstråleskrivare. Hitta namn och modell av din Canon-skrivare, som vanligtvis ligger på toppen eller skrivarens framsida. Eller se på etiketten på skrivarens baksida eller kvitton, pappersarbete och manualer du fick tillsammans med Canon-skrivare. Om du inte kan hitta skrivaren mer information som beskrivs, kolla i din kontrollpanel för denna information. Titta under "Skrivare" för att se vad skrivare har installerats. Annat ställe att leta är Canons webbplats. Använd denna information för att köpa rätt bläck Refill kit för din Canon skrivare.

  Ink Refill Kits

  Den första gången du fyller din Canon bläckpatroner måste du använda en refill kit. Bläcket refill kit innehåller olika verktyg som behövs för att fylla på bläckpatroner, inklusive ett verktyg för att skapa hål i bläckpatroner, sprutor för att få färgen i flaskan i patroner (en för varje färg) och pluggar (insexnyckel och skruva) till plats i hålen efter patronen är fylld med bläck. När du har en refill kit för din Canon-skrivare, måste du bara köpa bläck som behövs för framtida påfyllningar.

  Refill Instruktioner

  Läs någon typ av riktlinjer eller anvisningar som finns i refill kit. Använd en stor plan yta med gott om arbetsutrymme. Täcka detta område med flera lager av tidningar, i händelse av spill, och hålla en rulle pappershanddukar (eller trasor) i närheten. Använd handskar och en gammal skjorta att skydda dina händer och kläder. Ta ut en patron i taget från skrivaren. Använd det medföljande verktyget i refill kit för att göra ett hål i patronen. Fyll sprutan försiktigt med rätt bläck färg. Håll sprutan i hålet på bläckpatronen. Fyll sakta bläckpatronen tills full, men inte svämma över bläcket. Ta bort sprutan. Rengör bläck spills på patronen. Placera en propp i den skapade hålet och tillbaka bläckpatronen till skrivaren. Upprepa detta för varje bläckpatron som kräver bläck. Skriv ut en testsida. Återställ bläck övervaka och /eller rent huvud skrivaren om det behövs.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Felsökning av CD / DVD-enhet problem

Relaterade artiklar


 • hur man installerar dsl splitter
 • hur man programmerar via en USB-omvandlare
 • föreskrifter om datorn bortskaffande
 • hur radera ditt digitala fotspår
 • hur man berättar vilken enhet som är på en intern SCSI-kabel
 • hur du installerar en 10 Base-T nätverkskort
 • hur man ändrar en mac namn
 • typer av förläng-platser
 • tips på laptop tangentbord
 • hur man gör en nätverksuttaget