Dator > hur man hittar en drivrutin Ethernet-kontroller

 • hur man hittar en drivrutin Ethernet-kontroller


 • De flesta maskinvaruenheter behöver en drivrutin som ska installeras på datorn innan enheten på rätt sätt kan fungera. En Ethernet-kontroller, för en, kan inte fungera utan sina installerad i datorn. Det kommer vanligtvis med en programvara skiva som du behöver installera. En Ethernet controller, även kallat en nätverksadapter, gör att datorn kan ansluta till ett nätverk. Om du råkar ha förlorat programvaran skiva, kan du fortfarande få en kopia av din Ethernet Controller drivrutin från tillverkarens webbplats eller andra nedladdning webbplatser.

  veta fabrikat, modell och version av den Ethernet Controller


  1.
  Klicka på "Start" och sedan "Control Panel. " Klicka på "Prestanda och underhåll" och sedan "System". Om du är i den "klassiska View", klicka bara på "System".
  2.
  Välj fliken "Maskinvara" i övre delen av fönstret, och klicka sedan på " Enhetshanteraren. " Ett enklare sätt att läsa in "Enhetshanteraren" är att klicka på "Start"-menyn på skrivbordet, ladda "Kör"-kommandot och skriv "devmgmt. msc "(utan citattecken).
  3.
  Klicka på" plus "-tecknet (+) bredvid" Ethernet Controller "eller" Network Adapter. "Högerklicka på enheten och välj sedan "Egenskaper". Under "Detaljer" fliken ta del av modellen och versionen av Ethernet Controller.

  Hitta din Ethernet Controller Driver


  1.
  Open en webbläsare. Sök webbplatsen för ditt Ethernet Controller tillverkare. Till exempel, om tillverkaren av din Ethernet-drivrutinen är Cisco Systems, föraren av enheten kommer troligen att finnas tillgänglig på Cisco. com.
  2.
  Navigera till sidan för nedladdning på webbplatsen. Om det finns en "Sök"-funktionen, skriv i den modell och version av Ethernet Controller. Bläddra igenom tillgängliga drivrutiner på hemsidan.
  3.
  Klicka på "Download" och spara installationsprogrammet till din dator. En installatör kommer vanligtvis med ett "Setup. exe" filnamn. Kör installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen. Vänta på datorn för att slutföra installationen. Starta om datorn om det behövs.
  4.
  Om föraren du behöver inte finns på tillverkarens hemsida, söka efter en drivrutin nedladdning hemsida och ladda ner drivrutinen därifrån. Se till att du vet exakt märke, modell och version av drivrutin som du behöver. Om du installerar fel drivrutin, kommer enheten inte att kunna upptäcka det och därför Ethernet Controller inte att fungera.

  Tips och varningar


 • Driver platser nedladdning omfatta Driversplanet. com och Nodevice. com.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur konvertera en seriell port wacom till usb

Relaterade artiklar


 • hur man tråd en katt 6 nätverkskabel
 • Hur konvertera en linje utgång till RCA utan en konverterare
 • hur man startar upp en cd-avbildning från en USB
 • diy bärbara datorns tangentbord
 • hur du lägger till en extern DVD-enhet till en netbook dator
 • hur man kopplar högtalarkablarna från en bärbar dator moderkort
 • hur man reda på vilken typ av RAM min dator för att uppgradera
 • Skillnaderna mellan en förgreningsdosa & ett överspänningsskydd
 • Hur formaterar jag en disk efter att ha startat raid 5?
 • hur man byter skärmar på en Toshiba laptop