Dator > den bästa multifunktions bläckstråleskrivare

 • den bästa multifunktions bläckstråleskrivare


 • multifunktion inket skrivare kan bostäder och kontor för att minska antalet enheter behövs för att utföra uppgifter som att skriva dokument, skanning filer och producera kopior dokument. Många av dessa enheter har nu möjlighet att konvertera dokument till digitala filer medan du arbetar över ett nätverk ytterligare effektivisera företag. De bästa MFP kommer att producera kvalitet tryckt verk, skanna dokument korrekt, och inte bryta banken.

  Canon Pixma MX7600

  Den här skrivaren emot ett antal en ranking från PC World och en nick från consumersearch. com som den bästa budgeten multifunktionsskrivare bläckstråleskrivare på marknaden. Den erbjuder snabb prestanda utskrift svart bläck i genomsnitt 9,8 sidor per minut enligt PC World's provning och grafik (färg) sidor till 3,7 sidor /minut. Dess inbyggd skanner producerade kopior relativt lik den ursprungliga med viss dis men inte omedelbart märkbar. Modellen har två inmatningsfack, ett 150-arks kassett för vanligt papper (brev eller juridiska) och en på baksidan av skrivaren som passar fotopapper och andra icke-standardiserade former av tryckpapper. Det enda förtalare från denna modell är dess brist på faxfunktion.

  HP Photosmart Plus

  En nära tvåa till Canon, klockor HP Photo Smart Plus till ett pris som ligger långt under (tre gånger mindre än) Pixma. Skrivaren genererar 8,9 sidor per minut i genomsnitt, enligt tester utförda av PC World med lätt att förstå setup, tack vare HP: s programvara guiden. Denna modell erbjuder även Wi-Fi-anslutning, vilket gör den idealisk för nätverksutskrift liksom laptop användning. Modellens scanner presterar lite långsammare än genomsnittet men gör text och bilder av kvalitet skärpa.

  Lexmark Platinum Pro905

  Nästa multifunktionell bläckstråleskrivare på listan för att inte bli en HP eller en Canon modell Lexmark Platinum. En idealisk lilla kontoret skrivare (men fortfarande i högre kostnad slutet), stöder denna modell webbaserade tillämpningar, genom att en användare att programmera funktioner i skrivaren som walk-up, skanna eller konvertera dokument till PDF-format. SmartSolutions gränssnitt genom vilka dessa funktioner är programmerade är ganska lätt att använda, även om dokumentationen är svårt att navigera. Den negativa sidan? Webb-anslutning för SmartSolutions funktioner fungerar bara via trådlös anslutning eller Ethernet-nätverket, inte USB.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man rengör en bärbar AC adapter

Relaterade artiklar


 • hur man fixar scanner damm på ett glättat
 • Hur får man en G4 PowerBook att köra bättre
 • hur du tar bort en extern HD på en Mac
 • vad är en mikro-USB?
 • hur man byter Compaq Presario LCD
 • hur man uppgraderar en hårddisk: IDE till SATA
 • hur man installerar en CD-brännare
 • hur man byter en Seagate hårddisk från skrivskyddad
 • hur man använder en gammal videobandspelare som tuner för en ny bildskärm
 • hur man rengör en bärbar AC adapter