Dator > konsumenter av att köpa en desktop dator

 • konsumenter av att köpa en desktop dator


 • Den genomsnittliga stationär dator, komplett med bildskärm, kan köpas för ca $ 500, enligt CNet. com. Detta pris kan variera beroende på vilken typ av dator du köper och det man köper den för. Innan du ger dig ut för att köpa din nästa dator bör du utveckla en inköpsstrategi som gör att du kan få den grundläggande dator du behöver, men också möjliggöra expansion du behöver för framtiden

  Budget

  När du börjar be om datorn som du kan börja rack upp en stor faktura snabbt. Analysera din ekonomi och avgöra hur mycket man realistiskt kan spendera på skrivbordet. Tänk på att du kan köpa en basmaskin nu och sedan uppdatera den med tiden för att tillgodose dina behov. Du kanske också att kunna köpa din nya dator med kredit, så räkna ut hur mycket en månad du har råd att betala på ett kreditkonto. När du vet din budget först, sedan kan du planera på att köpa ett system som du inte är ekonomiskt kommer att ångra senare.

  Funktion

  De funktioner du får för din stationära dator förlitar sig nästan enbart på den funktion du kommer att köpa den för. Om du planerar på att vara en gamer, då behöver du ett system med en kraftfull grafikkort och en snabb processor. Du behöver också minst 4 gigabyte installerat systemminne med expansion tillgängliga för fler. En datorgrafik kommer också att ha ett kraftfullt grafikkort, men du kanske vill titta på en större hårddisk eller flera hårddiskar för att lagra bilder. För avancerade användare, såsom spelare och grafiker, är expansionen viktigt att tänka på. Var noga med ditt system har tillgängligt expansionsplatser för att lägga till kort, till exempel fler ingångar eller en bildskärm. Om du letar efter ett bra hem dator att surfa på Internet och hålla familjens budget, då du inte skulle behöva ha den kraftfulla grafikkort eller avancerade hårddisk lagring. En snabb processor och 4 GB systemminne kommer att möjliggöra för enkel användning av Internet, och en enda 250GB hårddisk ger dig allt utrymme du behöver. Expansionsplatser är inte lika viktigt, men du bör ändå ha ett visst utrymme för uppgraderingar om du bestämmer dig för att lägga till din dator.

  Kringutrustning

  De mer populära tillbehör som människor köper med sin stationära dator är skrivare, skannrar och webbkameror. Kontrollera att du har tillräckligt med USB-portar för att rymma alla dina tillbehör. Om du inte har tillräckligt med USB-portar infödda på datorn, är sedan en annan perifer behöver du en USB-hubb som kan lägga till flera portar för fler kringutrustning. Kom ihåg att många platt övervakar också kräver en USB-anslutning, så lägg till det till din perifera anslutning räknas om du planerar att skaffa en plattskärm.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man reda på hur mycket videominne är på din PC

Relaterade artiklar


 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hur till stryka fönstren cookies
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7
 • diy ic lödning
 • diy bärbara datorns tangentbord
 • hur du formaterar en Windows 7-dator
 • hur man installerar en CD-brännare
 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer
 • Hur får man en G4 PowerBook att köra bättre
 • hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7