Dator > företaget använder för startbara flash-enheter

 • företaget använder för startbara flash-enheter


 • Flash-enheter -. Även känd som tummen, penna, hoppa eller centrala enheter-började ursprungligen som ett "avlägsnande disk" för lagring. Universal Serial Bus (USB)-minne tillverkare har expanderat tekniska specifikationer för att inkludera företag använder för startbara flash eller smart enheter, inte bara lagring av data. Anställda som reser utsträckning (väg krigare) kan ta dessa smarta enheter från kontor till hem med hela sin arbetsplats, och ange lösenord, program och gå direkt till jobbet utan att transportera en bärbar dator.

  System Repair

  Business datoradministratörer befinner sig i en position av att inte kunna starta upp datorer på grund av hårddisk korruption eller uppstart fel. Från startbar flash-enheter, kan du nu starta upp Linux, Macintosh eller IBM-datorer från ett flashminne.

  med startbara flash-enheter, kan du inkludera akut applikationer såsom diagnostik, antivirus-och antispionprogram för att reparera datorsystem. Detta är viktigt då äventyras maskinen inte kan ansluta till Internet för att ladda ner programvara. Ett annat företag använder för startbara flash-enheter är att inkludera data återställs eller köra underhållssystem.

  Systems på Go

  bootbar flash-enheter kan innehålla ett operativsystem för datorer i en helt säker miljö på resande fot. Din små program, liksom log-in lösenord, bokmärken Internet och e-postkonton lagras på flash-enheten och kommer inte att cachade eller lagras i en dator på hotellet eller var du kan besöka. Företag kan vila hemma när de anställda utför känsliga uppgifter när du är på väg. Startbar flash-enheter har kryptering eller så kan du installera krypteringsprogram som TrueCrypt.

  En annan yrkesmässig användning är att lagra nödvändig kontorsapplikationer på flash-enheten utan att behöva installera om personlig hemdator, spara på licensavgifter. Program du använder från flashminnet lämnar inga spår på den dator som används, även om programmet inte är installerat. Datorns prestanda har snabbare ram-och läshastigheter än från hårddisken och har lägre strömförbrukning.

  Nya system

  bootbar flashdiskar möjligt för företagen att experimentera med Linux operativsystem och programvara med öppen källkod utan att äventyra nuvarande operativsystem. En dual boot operativsystem kan användas i olika miljöer innan rulla ut till ett produktionssystem.

  Ett annat företag använder för flashdiskar är för nedladdade programuppdateringar och patchar från Internet. Flash-enheter används för att uppdatera andra datorer. Skannade bilder, från en dator med en skanner, lagras på ett flashminne och överförs sedan till en annan dator för bildmanipulering.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man använder en flash-enhet som en dator åtkomstnyckel

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en bootbar USB-hd
 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7
 • hur man berättar SCSI-kabeln
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hur man ansluter en gammal IDE-disk till en nybyggd SATA-enhet
 • hur man raderar spår från en cd
 • hur du formaterar en FAT32 extern HD
 • hur man byter en Seagate hårddisk från skrivskyddad
 • Hur får man en G4 PowerBook att köra bättre