Dator > hur man köper skrivare

 • hur man köper skrivare


 • Innan du köper en skrivare, förbereda dig med följande information och göra dina egna beslut utifrån dina behov.
  Du måste köpa en skrivare så vad skulle du göra? Lita på butik säljare att välja skrivare för dig? Detta är inte en bra idé. Stället förbereda dig med följande information och göra dina egna beslut utifrån dina behov
  1.
  Först av allt, hur mycket använder den kommer att få? Är det för tillfällig användning eller du kommer att använda det nästan varje dag? Om du planerar att använda den mycket bör du först kontrollera antalet utskrivna sidor per minut. Om du ska göra en hel del färgutskrifter, är antalet färgsidor per minut skriva ut något som du också bör kontrollera. Vissa skrivare kan ha en mycket bra fart när du skriver ut i svart, men vid utskrift i färg kan vara mycket långsam. För att göra rätt val måste du först veta hur du ska använda skrivaren så att du vet vad du ska koncentrera sig på funktionerna.
  2.
  Andra, kolla priset på bläck. Du kan få en skrivare till ett mycket bra pris, men sedan spenderat för mycket pengar på bläck. En sak att komma ihåg är att om du köper en skrivare som använder en enda kula i tre färger bläck, när en färg tar slut måste du byta kassetten. Detta innebär ett slöseri med pengar eftersom du inte kan använda de två andra färger alls, men man måste kasta i patronen bort. Av denna anledning föreslår jag att hitta en skrivare som använder separata bläckpatroner för varje färg. Du kan ersätta varje färg för sig när den tar slut, spara mycket pengar. Du kan också titta in i färgen är gjord för användning med alla skrivare oavsett tillverkare. De är oftast billigare än skrivarbläck säljs av producent. Innan du köper denna bläcket att se till att instruktionerna refill kommer att arbeta med skrivaren. De flesta, dock inte tro förrän du är säker.
  3.
  Senaste, du undrar vad det bästa tillverkare och skrivarmodell? Det enda sättet att gå är genom word of mouth. Ta reda på vilka skrivare dina vänner och kollegor och fråga sig själva vad de tycker. Är de nöjda med det? Har de en reparation fråga? Det var svårt att acceptera tekniskt bistånd från tillverkaren för teknisk support?

  Innan du gör ett slutligt beslut du vill tipsa en viss tidskrift som testar produkter för att göra konsumenterna medvetna om produktkvalitet. Du behöver inte köpa en tidning, kan du hitta detta vid offentliga bibliotek. Lite arbete innan du köper en skrivare sparar mycket huvudbry senare.

  Tips och varningar


 • du tänker använda skrivaren för att skriva ut bilder och /eller grafik professionella söker? Om så är fallet kan du behöva köpa bläck och specialpapper, se på dessa kostnader innan du köper en skrivare. När du har köpt din skrivare högsta kostnad som du skulle utesluta användning av skrivarbläck kommer att ligga på och därför behöver ta tid att se över priset innan du köper skrivarbläck.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man välja mellan en bärbar dator och stationär

Relaterade artiklar


 • Hur får man en bärbar dator att känna igen en CD-brännare
 • Hur får man en G4 PowerBook att köra bättre
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7
 • hur man fixar scanner damm på ett glättat
 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer
 • hur du tar bort en användare från en Windows XP-domän
 • hur man raderar spår från en cd
 • hur man klona en laptop hd
 • hur du tar bort musen drivrutiner
 • hur du kontrollerar om RAM fungerar