Dator > den bästa bärbara verktyg

 • den bästa bärbara verktyg


 • Det är svårt att slå en bärbar dator bärbar och enkel användning, oavsett om du är student, en väg krigare, lärare, konstnär eller författare. Bärbara datorer har blivit mer kraftfulla, mycket mer än ens ett år sedan och många av de mer avancerade modeller har processorkraft och kapacitet billigare skrivbord-bundna datorer.

  Laptop Väskor

  Den bärbara datorn om du väljer bör spegla dina lagringsbehov, resor /pendling schema, fysiska behov och stil. Om du är en student i allmänhet lastad med inte bara en bärbar dator utan också läroböcker, anteckningsblock, pennor och annat material för klass, du vill ha en stabil ryggsäck med tjocka vadderad, remmar för att skydda dina kläder och motverkar skav. Om du befinner dig bär en enorm belastning och går till fots över hela campus hela dagen, kan du överväga en hjulförsedd väska. Många laptop ryggsäckar kommer nu med hjul så att du kan använda den som en traditionell ryggsäck eller som ett hjul väska när behovet kräver det.

  frekventa affärsresenärer som bär inte bara sin bärbara dator, utan också en förändring av kläder, toalettartiklar och många handlingar kommer att vilja ha enkel och bekväm att ett hjul väska. De kan också överväga några av de nyare bärbara fall som tillåter dem att passera genom säkerhetskontrollen utan att behöva ta sin bärbara dator ur sitt fodral.

  Headset och mikrofon

  Många användare av bärbara datorer värde förmåga att omvandla sina bärbara dator i två kommunikation enheter som tillåter dem att ringa telefonsamtal via VoIP (Voice over Internet Protocol)-teknik. Gratis program som Skype låter användare ringa nationella och internationella användare, även om den senare endast har konventionella fasta telefoner. Du behöver ett headset med en bifogad mikrofon att använda dessa anordningar, men många är nu gjort specifikt för mobila användare och kan fällas ner för att passa in i en bärbar fall ficka.

  Mus och tangentbord

  Om du gillar med en fullstor tangentbord till hands och ogillar den lilla styrplattan på de flesta bärbara datorer, vill du deras trådlösa motsvarigheter tillverkade speciellt för bärbara datorer. Vissa tangentbord kan även fällas, vilket ger ökad mobilitet och minskade behovet av utrymme. Leta efter de mest bekväma och ergonomiskt kompatibel alternativ för dig, men försök få det trådlösa eller Bluetooth-versioner om möjligt så att du kan hålla reda på färre kablar som du träffar på vägen.

  USB Hub

  Vissa bärbara datorer är utrustade med två eller tre USB-portar, men de flesta människor tycker att de lägga till tillbehör till sina bärbara datorer, de behöver ännu mer av dem. En bärbar USB-hubb är ett dyrt sätt att utöka dina alternativ och kan du lägga allt från flash-enheter till din trådlösa mus, headset, eller till och med bärbara högtalare.

  extra batterier

  Inte bara bör man ha ett extra batteri till din bärbara dator, behöver du ytterligare nya batterier för alla trådlösa enheter som kräver dem. Vissa trådlösa möss, till exempel ansluta till bärbara datorer via USB-porten men behöver en eller två batterier själva. Håll ett stash av AA och /eller AAA-batterier, beroende på dina behov i din bärbara dator gäller för nödsituationer.

  Trådlöst Internet Capability

  Din bärbara dator antagligen redan har ett internt trådlöst modem inbyggt, men om den spelar " t, är detta avgörande för att du kan ansluta till Internet när du arbetar på annan plats. Överväga att få en enhet som låter dig ansluta till Internet med hjälp av mobilnätet för de gånger då du inte kan hitta en "Wi-Fi hotspot".

  Security Options

  En del nyare bärbara datorer har säkerhetsanordningar inbyggd i datorn sig, t. ex. fingeravtryck skannrar. Om du föredrar något mer konkret och billigt, prova en kabel lås eller rörelsedetektor gjorts speciellt för att ta itu laptop säkerhet. Laptop stöld är mycket vanligt, och bärbara datorer är populära mål bland inbrottstjuvar och tjuvar, så det anstår dig att göra allt du kan för att skydda din investering och din personliga och företagsinformation.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur du tar bort ett mellanslag på en HP tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man installerar pcmcia generiska trådlös
 • fördelarna med två datorskärmar
 • kan du ansluta en video projektorn till en bärbar mini?
 • Hur konvertera PS2 mus till usb
 • Fakta om ersättning ink jetkassetter
 • define grafikkort
 • hur man kopierar filer via en seriell kabel
 • Vilka är riskerna med bärbara datorer?
 • hur du formaterar en enhet till en dator
 • hur man uppgraderar en hårddisk: IDE till SATA