Dator > gateway övervaka problem

 • gateway övervaka problem


 • Gateway är en av de mest populära märkena hårdvara, och det har fokuserat på att utveckla bärbara och stationära datorer och annan kringutrustning. Varumärket vunnit berömmelse och erkännande för skarpa och tydliga visa bilder av sin solo monitorer. Dessa skärmar är dock ibland upphov till problem, men de kan enkelt repareras när deras frågor beaktas

  Orsaker

  Det finns många orsaker till problem med Gateway bildskärmar, men de flesta förekomma på grund av fel inställningar skärmsläckare eller programvara konflikt med datorns grafikkort som bildskärmen används. Bland de vanligaste frågorna om Gateway övervaka problemen finns böjda eller trasiga pins med bildskärmskabel, fel inställningar konfiguration med grafikkortet, miljöfaktorer, korrupta drivrutinerna och felaktig placering av grafikkort inne i datorns moderkort.

  Felsökning

  När felsökning Gateway monitorer, är det första steget för att inaktivera skärmsläckaren, om det är aktiverat. Windows "Power Management" alternativ bör också vara avstängd och sedan ta bort kabelanslutningarna från kopplingsboxar och anslut bildskärmen direkt till datorn. När displayen fråga äger rum enbart på ett program, Aktivera VGA-läge för att se om grafikdrivrutiner stör programmet displayen. Om så är fallet, uppgradera drivrutinerna till grafikkortet att göra bildskärmen kompatibel med programmet i konflikt.

  Kabel Frågor

  Kolla om det finns brutna eller böjda stift i kabeln, och om det finns några, har kabeln ersätts med en ny för att säkerställa korrekt övervaka funktion. Kontrollera att kabelanslutningarna är ordentligt låsta och ansluten till rätt uttag, eftersom lösa kablar kan orsaka störningar skärmar och dålig mottagning av video-signaler från datorn. Var försiktig när du återansluter kablar och sätter på din dator, eftersom elektrostatiska urladdningar frigörs varje gång datorn är påslagen, vilket i sin tur kan orsaka elektriska stötar och skada inte bara för skärmen, men att hela datorn också.

  Output Settings

  Om Gateway monitorn är ur synk, kan detta bero på felaktig produktionen inställningar. Dessa kan justeras genom att trycka på knappen "Meny" på skärmen och sedan välja "Output Level Setting" alternativet. Den "Egenskaper för Bildskärm" i Kontrollpanelen kan också bidra till att förbättra bildskärmens skärmen.

  Grafikkort Problem

  När bildskärmen är testad på en annan dator och fungerar perfekt, då problemet kan vara med video kort i datorn, och troligen den är skadad. Har grafikkortet ersätts med en ny, sedan uppgradera datorns drivrutinerna så att de kan tillhandahålla ett lämpligt videosignaler för skärmen inte visar.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:nackdelar med lagring online

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7
 • hur man fixar en uttorkad bläckpatroner
 • hur du skannar dokument med färg i Windows XP eller Vista
 • hur man använder spöket för att klona en enhet
 • hur man ansluter en Peavey mixer till en dator
 • Hur berätta om jag har en Celeron-chip i mitt system
 • FAQ på bärbara datorer
 • hur man kan formatera ett Memory Stick med ntfs
 • Hur du tar bort ett mellanslag på en HP tangentbord
 • hur man kan utvidga en laptop skärm kabel