Dator > hjälp med en gateway laptop

 • hjälp med en gateway laptop


 • Gateway tillverkar ett brett sortiment av bärbara datorer i olika storlekar med olika specifikationer. Oavsett om du nyligen köpt en Gateway laptop eller behöver hjälp med en äldre maskin, erbjuder Gateway resurser för alla sina frågor, funderingar eller problem du har. Andra källor på andra ställen på nätet att Gateway användare och erfarna tekniker som hjälper dig att reda ut problemet

  Felsökning

  . Gateway: s officiella hemsida (se Resurser) är din mest tillförlitliga källan för svar på tekniska frågor och råd om felsökning. Börja med "Laptop Felsökning och reparation" sektionen, oavsett vilken modell du har. Ingen inloggning eller avgifter krävs. Lösa många tekniska problem genom att följa de detaljerade riktlinjer för felsökning.

  Som med alla datorer, en Gateway laptop ibland fel på grund av ett problem med maskin-eller programvara. Felen uppstår när datorn inte svarar på valfritt antal kommandon och dessa fel kan vara tecken på skador eller skadade filer i datasystemet. Gateway anges fyra huvudsakliga typer av fel: Fatal fel, fel tillämpning, fel registret och starta upp fel tid, som alla har olika felsökning lösningar. Rådgör Gateway's online felsökning sida för information om ditt specifika problem.

  Reparationer

  Om du tror att din Gateway laptop är i behov av professionell reparation, vilket innebär att du inte kan lösa ett problem på egen hand, kontakta Gateway teknisk support via e-post eller chatten. Tekniska samråd är gratis. Du måste ge tekniska tillsatser med all information som de efterfrågar. I vissa fall kommer teknikern rekommenderar att du skickar maskinen till Gateway för professionell reparation. Om möjligt, säkerhetskopiera data på datorn innan du skickar den till Gateway. Gateway kräver också att du tar bort alla lösenord som skulle blockera teknikern möjlighet att använda data i datorn. Vara väl informerade om möjliga risker och avgifter innan du skickar din dator. Du kan också kontakta en licensierad Gateway tekniker i ditt område om du är obekväm att skicka en dator via e-post.

  Bruksanvisning

  din bärbara manual är en ovärderlig resurs när du behöver hjälp i din dator. Alla nya Gateway bärbara datorer levereras en bruksanvisning som beskriver i detalj hur man använder datorn och hur man korrekt vård för det. Här hittar du information om garanti, underhåll, felsökning, etc. Håll i bruksanvisningen när du köper en Gateway laptop.

  Online Resources

  En stor gemenskap av andra Gateway användare finns på nätet. I många fall har dina frågor eller funderingar behandlas i online-forum är speciellt avsedd för Gateway användare. Se till att du vet datorns modell, nuvarande operativsystem och annan viktig information innan du gör en undersökning. Beskriv ditt problem eller frågor så detaljerat som möjligt för korrekta resultat. Skicka skärmdumpar så att andra användare kommer att kunna identifiera problemet och hjälpa dig att hitta en bra lösning.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur konvertera en startbar cd till en bootbar USB

Relaterade artiklar


 • hur till återvinna ett SD-kort
 • hur man uppgraderar Mac OS X till en leopard utan en DVD-enhet
 • konsumenter av att köpa en desktop dator
 • förklaring av en dator moderkort elanslutning
 • hur man byter en Seagate hårddisk från skrivskyddad
 • vad är en mikro-USB?
 • hur du hittar den kapacitet minnesmodulerna
 • hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7
 • Hur kan jag ladda ner karaoke till dvd brännare?
 • Hur får man en G4 PowerBook att köra bättre