Dator > hur man byter en usb i en dator

 • hur man byter en usb i en dator


 • Om något går fel med någon av dina USB-portar, eller om du helt enkelt behöver fler anslutningar, är det inte alltför svårt att ersätta en del på egen hand så länge du har en liten mekanisk expertis. Allt du behöver är en lämplig ny USB-kort-en PCI-kortplats kompatibel kort för USB-portar på baksidan, eller en frontpanel USB-hubb för fram-och en skruvmejsel

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel .
  Ersättning USB-kort.

  välja den bästa USB Card


  1.
  Koppla loss alla enheter från datorn och ställ den upprätt på en ren bord bort från mattor eller annat som kan orsaka statisk elektricitet.
  2.
  Öppna datorns fall genom att vrida den så att ryggen är vänd mot dig. Skruva loss de två stora skruvarna till höger som håller i sidopanelen på och dra sidopanelen mot dig själv. Referens anvisningarna som följde med datorn om ditt ärende inte har skruvar att hålla ner sidostycket för mer info om hur du öppnar det.
  3.
  Leta upp USB-portar som du skulle vilja byta. Om portarna på framsidan av din dators fall, du kommer att behöva en "huvudgruppen" USB-hubb (se Resurser). Om de i ryggen, avgöra om de är anslutna till ett PCI-kortplats-en lång, vit, rektangulär plats-eller är en del av moderkortet i sig. Om de är anslutna till en PCI-kortplats, så du behöver ett PCI-kort USB-port regulator (se Resurser). Annars kan du kanske inte ersätta den hamnen utan att byta ut hela moderkortet.
  4.
  Köp din nya USB-port. Var medveten om att om själva hamnen ansluts via USB, har du förmodligen vill ha ett moderkort till header-port USB-kontakten (se Resurser), annars måste du köra en kabel på utsidan av datorns fall till en annan, fungerande USB-port att få det att fungera.

  Installera det nya USB Card


  1.
  Öppna datorns fall genom att ta bort sidopanelen.
  2.
  Använd din skruvmejsel för att ta bort några skruvar anslutning till det gamla USB-kort. Om kortet är på baksidan av ärendet, bör det finnas endast en skruv att ta bort, ansluten till själva målet. Om det är på framsidan, kan du behöva ta bort den andra sidan panelen på datorns fall att ta bort alla skruvar. Rådfråga din dators dokumentation om du har svårt med det här steget.
  3.
  Ta bort PCI USB-kort med en stark, drag uppåt. Om kortet är på framsidan av fallet bör den glida ut lätt.
  4.
  Placera det nya kortet där den gamla var. Tryck rakt nedåt ordentligt, hålla USB-kort i båda ändarna, för att låsa den i PCI-platsen, sedan skruva den på fall. För en front-side-kort, skjut tillbaka på det sätt den kom ut, och skruva på den. Sedan skruva på fallet och anslut den till moderkortet antingen via USB eller en hamn rubrik förbindelse, som är en serie på cirka 8 små färgkodade kablarna som du ansluter till moderkortets port header-en rektangulär samling små, metalliska stift, som vanligtvis finns längst ner till höger på moderkortet-genom att matcha deras färg till dem av moderkortet hamnen sidhuvudets.

  tips och varningar


 • Om du har problem med att ansluta porten huvudet stift som är nödvändiga med vissa USB-kort, kontrollera insidan av datorns fallet med ett klistermärke som visar var rätt kablar går. Om detta inte är närvarande, och du inte har ditt moderkorts manual tillgänglig använder Directron. com installationsguiden (se Referenser).
 • Se alltid till att jorda dig genom att röra vid något metallföremål innan du arbetar med interna datorkomponenter som statisk elektricitet kan orsaka permanenta skador hårdvara såsom ditt moderkort.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du lägger till XP till en MacBook

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar en High Speed USB-portar enhetshanteraren
 • hur du tar bort en extern HD på en Mac
 • hur man byter laptop lcd skärm själv
 • hur man hittar en drivrutin Ethernet-kontroller
 • hur du kopierar bilder är på en flash-enhet
 • hur man installerar en HP-skrivare i boot camp
 • Vilka är riskerna med bärbara datorer?
 • Hur konvertera en startbar CD till USB Flash
 • Hur man överför data till ett SD-kort utan kortplats
 • hur man fixar en bläckpatron