Dator > hur du lägger till XP till en MacBook

 • hur du lägger till XP till en MacBook


 • Även om en MacBook inte kan köra Windows operativsystem på egen hand, kan en virtuell PC-program installeras som gör att Windows operativsystem och PC-exklusiv program som körs på skrivbordet i ett separat fönster. Dessa virtualisering program kan köpas i butiker datorprogram eller laddas ner från nätet programvara webbplatser. Om du vill prova programmet först, många nedladdningsbara virtuella PC-program erbjuder en testperiod där du kan testa mjukvaran innan de köper en aktiveringsnyckel

  Lägg Windows XP med hjälp av VMware


  1.
  Navigera till VMware webbplats (se länk i Resources). Klicka på "Produkter" fliken högst upp i webbläsarens fönster.
  2.
  Klicka på "Visa skrivbordet Products"-knappen, och klicka på "VMware Fusion" på höger sida i webbläsaren fönster. Klicka på "Prova gratis"-knappen och skriv in ditt namn och e-postadress i "Ny på VMware"-avsnittet.
  3.
  Klicka på knappen "Fortsätt" för att fortsätta med nya användare registrering. Skapa ett lösenord, välj ditt land och markera rutan bredvid licensavtalet. Klicka på "Registrera".
  4.
  Öppna ditt e-postprogram och öppna e-post från VMware. Klicka utvärdering länken för att komma till nedladdningssidan för VMware. Klicka på "Binary. dmg"-länken för att starta nedladdningen.
  5.
  Leta dina nedladdningar mappen och dubbelklicka på "Binary. dmg" fil. Dubbelklicka på "VMware Fusion. pkg" ikonen för att köra installationsprogrammet. Klicka på "Fortsätt" och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.
  6.
  Öppna "Program"-mappen i Finder och dubbelklicka på "VMware Fusion"-ikonen för att köra programmet. Klicka på "Ladda ner en rättegång virtuell maskin" för att hämta en virtuell Windows-operativsystem.
  7.
  Sätt in Windows XP skivan och klicka på "Arkiv" längst upp i VMware fönstret. Klicka på "Ny" i rullgardinsmenyn. Klicka på "Installera detta operativsystem" och klicka på knappen "Fortsätt". Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra XP-installationen.

  Lägg Windows XP med Boot Camp


  1.
  Klicka på "Apple" ikonen längst upp på skärmen och klickar på "Programuppdatering". Om uppdateringar finns tillgängliga, uppdatera firmware och starta om datorn.
  2.
  Öppna "Program"-mappen och dubbelklicka på "Verktyg" mappen. Dubbelklicka på "Skivverktyg" ikonen och klicka på din hårddisk flik på sidofältet. Klicka på "Reparera skivbehörigheter".
  3.
  Klicka på "Go" längst upp på skärmen och klicka på "Verktyg" från rullgardinsmenyn. Dubbelklicka på "Boot Camp-assistenten" ikonen för att köra programmet.
  4.
  Klicka på knappen "Fortsätt" och klicka och dra listen fliken för att justera den mängd utrymme att utse för Windows XP. Klicka på "Partition" knappen för att fortsätta.
  5.
  Markera rutan bredvid "Starta Windows Installer" och klicka på knappen "Fortsätt". Sätt in Windows XP installationsskivan och klicka på "starta installationen. "


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:random access memory typer

Relaterade artiklar


 • hur du kontrollerar om en SLI-brygga arbetar
 • förteckning över ATI-grafikkort
 • hur du ställer in Time Machine på din Mac
 • fördelar och nackdelar med olika typer av skrivare
 • hur man byter cd-brännare i min dator
 • hur man skaffar en dator id
 • hur man gör USB-portar på en bärbar dator med hög hastighet
 • Hur du tar bort ett mellanslag på en HP tangentbord
 • diy laptop stoppning
 • Definitionen av en dator kiosk