Dator > hur man bygger en webbplats för att hantera online registreringar

 • hur man bygger en webbplats för att hantera online registreringar


 • Tillväxten och utvecklingen av Internet har lagt en allt större betydelse på användarnas deltagande och interaktion . Framgångsrika webbplatser betona den sociala aspekten av surfat för att hålla användare som är intresserade . Även om vissa webbplatser tillåter en viss grad av anonyma interaktion , är den mest värdefulla tjänster som tillhandahålls av webbplatser med en användare registrering funktion . Dessa webbplatser ger en rik användarupplevelse genom att erbjuda djupare, mer personlig interaktion som tillgodoser behoven hos enskilda användare . Bygga en online-registrering är inte utom räckhåll för de flesta webbplatsägare .

  Du behöver :
  webbserver som kör databasprogram


  1
  Bestäm vilken information du kommer att fånga från din webbplats användare. . Du kommer åtminstone behöva ett användarnamn, lösenord och e -postadress . Detta gör att användare kan logga in och ger dig ett sätt att kontakta dem . Du kan behöva annan information också. Till exempel kan webbplatser som säljer en produkt kräver en användares postadress och faktureringsinformation för att leverera produkten . Gör en lista över all information du behöver , hålla varje separat . I fråga om en adress , till exempel deras gatuadress , stad , stat och postnummer är separata bitar av information .
  2 .
  Skapa en databas med den information du behöver från dina användare . Varje kolumn i databasen kommer att utgöra en unik information för en viss post . Välj rätt datatyp för varje kolumn . Till exempel vid val av datatyp för ett postnummer , kommer du vill välja " sträng "istället för " heltal ", som ett numeriskt värde band ett postnummer eventuella inledande nollor det kan innehålla . Var medveten om effekterna av varje typ av data om alla data som kan lagras i den kolumnen . Detta varierar mellan databasservrar , så konsultera en manuell specifik för din databasprogram om det behövs .
  3 .
  Skapa signup och logga in blanketter för din webbplats. Anmälningsformuläret måste innehålla varje del av information som lagras i databasen , medan inloggningsformuläret endast behöver innehålla områden som är relevanta att kontrollera identiteten hos en användare .
  4 .
  skriva manus med hjälp av en server -side web skriptspråk för att få tillgång till databasen från din webbplats. Från och med juni 2010, de mest populära alternativen för detta är PHP , Ruby och ASP. NET . Registreringen skriptet behöver möjlighet att infoga information i databasen , medan inloggningsskript kommer att kontrollera användarens inmatningar mot en viss rad . Se till att varje av dessa skript är skrivna på ett sätt som inte utsätter din databas till säkerhetsproblem , såsom fråga injektion exploits , vilket gör att en angripare att ange en databasfråga i ett formulär fält för att ändra databasstrukturen. Konsultera en handbok om säkerhet bästa praxis för skriptspråk du valt .

  tips och varningar


 • Kontrollera att databasen är säkrad mot alla nu kända attacker . En angripare kan komma åt och ändra all information , eventuellt kostar dig mycket pengar och äventyrar sekretessen för dina användare .

Previous:nothing Next:K530 : hur man installerar java

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera millisekunder till sekunder i Java
 • hur man använder en switch fall
 • hur man lär sig & Test html -koder
 • vad är meningen med öppna kretslopp ?
 • fördelarna med javascript
 • hur man ändrar en markör i html
 • tutorial för Visual Basic : en introduktion applikationer
 • hur du lägger till XML version 1.0 -kodning
 • Visual Basic 5.0 tutorial
 • Hur konvertera en tom sträng hittills