Dator > hur man skapar ett HTML-e- flygblad för en salong

 • hur man skapar ett HTML-e- flygblad för en salong


 • När du annonserar för en salong , är utseendet viktigt . Du kanske vill göra en flashig e-post med bilder och mer information, men detta är svårt att göra i en textbaserad e- editor . Genom att byta din e- editor till HTML -läge kan du skapa ett HTML- e-postmeddelande som ser professionell och attraktiv . Men att skapa ett HTML-e innebär att skriva HTML -kod , vilket kan vara svårt om du inte har erfarenhet . Prova de här stegen för att göra det lättare

  Du behöver : .
  HTML-e- editor
  Foton av hög kvalitet .
  Logo sparas som en bild .
  Grundläggande HTML-kunskaper .


  1 .
  Design den e som du skulle vilja se den med en grundläggande text editor . Till exempel kan du använda Microsoft Word, Anteckningar eller ens Textredigerare . Placera bilder där du vill att de ska visas , och använda formatering verktyg för att göra din text ser tilltalande . Eftersom du är reklam en salong , att använda bilder av attraktiva frisyrer eller bilder av din salong bidra till att höja din e-post. Om du använder en textredigerare som inte tillåter dig att lägga till bilder , prova att lägga lite text som en platshållare . Till exempel skriver " salong logotyp går här. " Inkludera alltid information kontakta salong i e-postmeddelandet .
  2 .
  Spara dokumentet som en . htm eller . HTML-dokument . Du kan kontrollera om din e- ser korrekt genom att öppna dokumentet i en webbläsare . Öppna bara . htm eller . HTML-dokument och det öppnas automatiskt i din webbläsare . Se till att bilderna du valt annonsera din salong tjänster också.
  3 .
  göra justeringar. Det kan vara svårt att förutspå exakt hur dokumentet ser ut när du spara den som en HTML- e-post. Om objekt har flyttat runt eller ändras i formatering , använd din HTML-kunskaper för att lösa problemet . Öppna HTML-dokument i en grundläggande textredigerare som kan spara den som vanlig text . Du kommer att se HTML- taggar och du kan justera dem här . Till exempel , om du vill att din rubrik vara centrerad , kan du använda " text -align : center " HTML -attributet till rubriken
  4
  Öppna ditt e-postprogram . . Du kan använda Outlook , Gmail eller andra program. Det viktiga är att använda ett program som har möjlighet att redigera HTML direkt . Du hittar detta under inställningar eller verktyg som tillhandahålls av ditt e-postprogram .
  5 .
  Byt till din HTML-redigerare. Du kommer att ha att göra denna förändring genom att ställa dina verktyg eller preferenser till " HTML "istället för " text "eller " handling ".
  6 .
  Öppna . htm eller . html dokument du sparas på skrivbordet i denna redigerare . Vissa e- redaktörer , som Outlook , kan du öppna externa dokument sparade någon annanstans på datorn . Annars bara öppna dokumentet på din dator , kopiera all text och klistra in den i din e- editor . Om du inte kunde lägga till bilder i din grundläggande textredigerare , lägga till dem här genom att använda HTML-taggen . Ändra orden " platsen för bild "till en fil eller webbadress där din bild finns . Du kan behöva använda attribut som " höjd " och " width " för att ändra storleken på din bild .
  7 .
  Skicka ett testbrev . Skicka detta till dig själv och några andra människor så att de kan leta efter eventuella fel du kan ha missat . I slutändan kommer du skicka e-post till din salong : s e-postlista . Till en början är det dock bäst att testa e för att se till att det fungerar ordentligt .

  tips och varningar


 • Om du använder vissa e-postprogram som Outlook hittar du en möjlighet att skicka en webbsida som ett email. Om detta är ett alternativ , behöver du inte kopiera och klistra in dokument i din e- editor . Öppna bara den webbsida som du skapat via e-postprogram och välj sedan alternativet att skicka den här sidan som e-post.
 • HTML-e- redaktörer inte gillar komplicerade HTML-taggar . I själva verket kan tabellerna visas även fel när du skickar e-post . Håll dig till enkla taggar för ditt mail se till att det ser ut som du vill.

Previous:nothing Next:HTML-e- regler

Relaterade artiklar


 • hur man beräknar bilder per sekund
 • Hur konvertera det datum som strängen i VB
 • hur man kan få en DLL för Visual Basic
 • hur man använder picturebox kontroll i Visual Basic
 • hur du gör din bild svartvit
 • hur du vill visa blankett 2 i Visual Basic
 • om microsoft.net
 • Hur konvertera millisekunder till sekunder i Java
 • hur dekryptera en fil som har krypterats i blowfish
 • Oracle DBA Certification Exam krav