Dator > vad är meningen med öppna kretslopp ?

 • vad är meningen med öppna kretslopp ?


 • Ett öppet kretslopp , även kallat open-loop registeransvarig eller en icke-feedback controller , är en typ av system som baserar ingång eller systemets start utan att beakta yttre faktorer som direkt orsakas av själva systemet . Med andra ord orsakade feedback av systemet inte en faktor i beslutet om huruvida systemet fungerar

  Använder

  Open- loop system används i nästan alla samhällsskikt , i allt från tvättmaskiner ( där aktivering av tvättmaskinen bestäms genom att helt enkelt en person att starta det, inte den torra kläder ) till mobiltelefoner ( där mobilen är påslagen och stängs av personen som använder det, inte beroende på om det verkligen tar emot ett samtal ) .

  Fördelar

  Fördelarna med ett öppet kretslopp är ofta de små beloppet för kostnader förknippade med att driva processerna . Det är enklare och mer kostnadseffektiv i de flesta fall helt enkelt att starta en upprepad process utan att behöva oroa factoring i feedback . Till exempel arbetar en process av bandtransportör mer effektivt utan att behöva bidrag återkoppling av vikten på varje specifik box som det är förmedla . I detta fall finns det inget behov av feedback till beaktas .

  Mindre bra

  nackdelarna med öppna systemet är möjligheten av avfall , på grund av den process som körs när det kanske inte behöver , och det faktum att processen inte lära sig av feedback och bli effektivare .

  slutna systemet

  motsatsen till en öppna systemet är ett slutet kretslopp . Detta är ett system där återkoppling i processen avgör nästa del av processen . Till exempel , om det finns en lampa som tänds i ett rum om en rörelse upptäcks i rummet , så är det ett slutet kretslopp eftersom processen för att sätta på ljuset helt beror på respons, i detta fall är det införandet av rörelse .

  Exempel

  Ett exempel på ett öppet kretslopp kan ett sprinklersystem som aktiveras varje dag vid en förprogrammerad tid . Oavsett fukthalt gräset , kommer sprinklersystem fortsätta att vattna den på en bestämd tid . (Till exempel , även om det fanns ett stort regn och sprinklerna behöver inte vara påslagen , kommer de fortfarande vatten på sin förprogrammerade tid . ) Det är ett open-loop eftersom sprinklerna kommer att slå på oavsett feedback (i detta fall , gräset fukt) . Men om någon skulle installera en fukt detektor där sprinklers bara slå på när den når en viss punkt , då hela systemet förvandlas till ett slutet kretslopp .


Previous:nothing Next:hur man gör ett brädspel i Java

Relaterade artiklar


 • hur man kan beräkna datum skillnaden i java
 • hur du lägger till bilden till en kommandoknapp i Visual Basic
 • hur man installerar enda tangent på laptop tangentbord hårdvara
 • Hur konvertera datum till ett snöre i VB6
 • vad är meningen med öppna kretslopp ?
 • hur man beräknar medianen i sql
 • hur man lär sig online python programmering
 • hur man startar telnet från Visual Basic
 • Hur konvertera en kalenderdag till en sträng
 • hur man skapar spel i Visual Basic