Dator > formulär i Visual Basic i projekt av skolväsendet

 • formulär i Visual Basic i projekt av skolväsendet


 • Visual Basic gör det möjligt att skapa program som kan användas för att organisera information för ett skolsystem . Detta skulle kunna omfatta användning av en eller flera databaser , olika delsträckan former , beroende på vilken typ av åtkomst en användare beviljas, autentisering former och processer och eventuellt interaktivitet avsedd för användning över en skola gemensamma intranätet. Olika skolor kommer att behöva olika former beroende på behov av programvaran projektet .

  Om Formulär

  en "Om " rutan eller form kan integreras ger användaren information om vilken typ eller version av programvara används för närvarande. Texten i dessa former kan anpassas till att innehålla information företag kontakt , information om programvaran skaparen och inkluderar en anpassad företag eller skola logotyp.

  Login Form

  " Logga in " form skapar ett utrymme för användare att ange ett användarnamn och lösenord som kan matchas mot en förinstallerad databas med lösenord information för varje anställd på skolan . Logotypen och bilden kan anpassas , och formen är programmerbar att inkludera ett felmeddelande om fel lösenord anges . Du kan programmera för att inkludera bruksanvisningar, hjälpsam påminnelser om användarnamn och lösenord formatering och sätta en gräns för hur många försök som användaren har före " låsa ute " på kontot.

  MDIParent

  " MDIParent " form kommer förprogrammerade med standard meny val, såsom " New "," File ", " Redigera ", " Visa ", " Windows ", " Help "," Skriv ut ", " Zoom " och mycket mer. Det här fönstret rymmer rapportera former och hjälp i databasen manipulation . Denna form fungerar som en " skal " för att visa andra data eller andra former inuti som en visning rutan. Det möjliggör en rad besläktad form skärmar . Till exempel skulle den överordnade mappen " Lärare Information " med varandra "barn " visas form som har kontakt och sysselsättningen information för varje lärare på personal . Utgående ett " barn " form skulle inte nödvändigtvis nära de andra "barn " former i " MDIParent " -fönstret. Stängning av " MDIParent " form fönstret skulle också stänga alla öppna " barn "fönster som visas just nu .

  Fönster Formulär

  "Windows Form " är ett standardformulär som används för att skapa andra saker som mellanslag för att mata in information som student information eller betyg . Dessa former är vanligen kopplade till förinstallerade databaser och är programmerade att kunna söka och visa information som finns i databaserna . Från dessa skärmar kan användarna ta bort , ändra eller lägga till information om databasen . Fönster Formulär kan innehålla bilder och objekt som " Tabell Display " eller "Buttons " som behövs för att utföra arbetet .


Previous:nothing Next:javascript mål iframe dokument tutorial

Relaterade artiklar


 • hur man gör en skylt i skriptet för Game Maker
 • hur man skapar MDI formulär
 • hur man lär sig C # online
 • html lösenord tutorial
 • Hur konvertera timmar till sekunder i Java
 • hur du gör din egna tecken i Java
 • hur du gör din egen tillfällig tatuering från skrivaren
 • hur man kontrollerar java historia i Windows Vista
 • hur man öppnar en postuppsättning
 • JavaScript galleri tutorial