Dator > hur du gör din egen video med bilder och musik

 • hur du gör din egen video med bilder och musik


 • En video som visar bilder med musik kan se professionell , men det är faktiskt lätt att göra med hjälp av programvara som är mest sannolikt redan på din dator. Dessa program gör det enkelt att lägga till och redigera dina personliga bilder, välja ett eller flera ljudspår från ditt musikbibliotek , och trimma dem och lägga till många fler effekter som förbättrar ditt bildspel och göra det till ett mer underhållande sätt för dig att dela dina bilder med . familj och vänner

  MovieMaker (PC )


  1 .
  Öppna Windows MovieMaker , en gratis nedladdning på Microsofts officiella hemsida, och klicka på " Starta ett nytt projekt . "
  2 .
  Klicka på " bilder " och sök igenom bilder på datorn , klicka på dem du vill inkludera i ditt videoklipp . Klicka på " Import " när du är klar . Dra bilder från botten av MovieMaker fönstret upp till tidslinjen och ordna dem i den ordning du vill att de visas i videon .
  3 .
  Högerklicka på en bild för att justera antalet sekunder visas när du tittar på din video , klicka på " Okej . " För att ställa in varje bild för att visa för samma tid , välj " Använd för alla " innan du klickar på " Okej ".
  4 .
  Klicka på " Audio " och välj mp3 spår eller spår du vill inkludera i din video från din dator , klicka sedan på " Importera ". Högerklicka på spåret att trimma ner det till en viss del av låten .
  5 .
  Klicka "Preview " och titta på din video. Gå tillbaka och göra de anpassningar som behövs , gå sedan till " Fil ", klicka på " Spara som " namn din video och klicka på " Spara ".

  iMovie (Mac )


  1 .
  Öppna iMovie och starta ett nytt projekt genom att klicka på ikonen "+" .
  2 .
  Bläddra igenom ditt iPhoto-bibliotek i nedre högra delen av iMovie-fönstret. Dra en bild som du vill använda i din video upp till tidslinjen längst upp i fönstret och sedan dra dem till den ordning du vill visa dem .
  3 .
  Högerklicka på en bild för att justera den tid som den visas . Välj " Använd för alla "om du vill att tiden skall tillämpas på alla bilder , klicka på " Okej . "
  4 .
  Bläddra igenom ditt iTunes- bibliotek genom att klicka på iTunes- ikonen bredvid iPhoto-biblioteket ikonen . Dra en låt du vill använda upp till tidslinjen . Högerklicka på spåret till trimma den till en specifik sektion , och dra spåret längs tidslinjen att få den start och stopp med vissa bilder .
  5 .
  Klicka på " Play " för att förhandsgranska din video och leta efter fel . Exportera eller dela din video genom att klicka på " Dela "i verktygsfältet och välja " Export " eller "Dela på YouTube . " iMovie automatiskt spara videon om du stänger programmet utan att exportera .

  tips och varningar


 • spara videon som en WMV -fil om du vill publicera den online eller e-posta den till någon .

Previous:nothing Next:Visual Basic 2005 Express Edition tutorial

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar ett skript filnamn
 • hur du gör din egen tillfällig tatuering från skrivaren
 • hur man gör egna spel på Game Maker
 • hur man kan ändra teckensnitt i system.windows.textbox
 • vad är Visual Studio Express?
 • hur man skapar en multi lista användare email med PHP
 • html bakgrund tutorial
 • vad är Adobe ExtendScript Toolkit ?
 • hur man skapar ett Word-dokument i C #
 • hur du formaterar ett datum i asp