Dator > vad är Adobe ExtendScript Toolkit ?

 • vad är Adobe ExtendScript Toolkit ?


 • Adobe har gjort det möjligt för användare att automatisera många arbetsuppgifter inom deras Creative Suite -paketet genom en utökning av JavaScript som heter Adobe ExtendScript . Adobe Integrated Development Environment för ExtendScript är Adobe ExtendScript Toolkit

  Textredigeringsfönstret

  ExtendScript Toolkit är en programmeringsmiljö som används för skrivning ExtendScript kod . Den består av en textredigerare fönster med kontextkänsliga belyser (så att till exempel hängslen är färgkodade för att visa att de bildar kompletta uppsättningar ) . Det har också verktyg som automatiskt inslag färdigställande ( där , om du skriver namnet på en JavaScript- funktion , kommer den att försöka slutföra namnet på funktionen som grundar sig på inom ramen för vad du skriver i. )

  Element Inspector

  Adobes ExtendScript Toolkit innehåller även ett inslag inspektör , vilket låter dig välja ett kommando som används av JavaScript eller ytterligare kommandon Adobe har skapat , och se ett litet fönster som beskriver vad det kommandot gör , och vilka möjligheter ( eller syntaktiska element ) den kan hantera . Detta gör ExtendScript Toolkit användbart som undervisning och inlärning samt en programmeringsmiljö .

  Utveckling Paradigm

  Adobe ExtendScript Toolkit innehåller ett steg genom debugger , och många av de facto-standard konventioner felsökningsverktyg. I synnerhet har det undantag anmälan ( kod som inte kör blir markerat ) , och förmågan att cachen beroende faktorer (som grafiska filer , eller externt inlästa data -filer) för jämförande serier.

  fil användning

  ExtendScript är en förlängning av JavaScript , medan JavaScript -filer har ändelsen *. JS , ExtendScript program och skript slutar med *. jsx . ExtendScript filer kommer inte alltid att fungera i en webbläsare väntar standard JavaScript . Det fungerar i alla Adobe- program , det vanligaste platsen för en användare att använda en ExtendScript skriptet i samband med en dynamisk PDF eller ett PDF-formulär . Inom Adobe grafik och produktivitet verktyg rike är ExtendScript till stor del används för att automatisera funktioner i ett program, eller överföring av data mellan programmen.

  prestandabegränsningar

  Adobes ExtendScript Toolkit producerar JavaScript -kod , vilket är ett ett objektorienterat språk som kan utföra många rutinuppgifter webbläsare na webben . JavaScript fortfarande är ett tolkat språk snarare än ett kompilerat en , som ett resultat tenderar att vara långsammare än en konventionell körbart program gör samma uppgift , men mycket lättare att skriva . De flesta användningar av ExtendScript Toolkit från Adobe är att automatisera några återkommande uppgifter, snarare än att bygga särskilda tillämpningar , t. ex. Gmail .

  Where The ExtendScript Toolkit Finns

  Adobe ExtendScript Toolkit ingår i alla versioner av Adobe Creative Suite , den nuvarande versionen av Creative Suite är version 5 . Den finns också med ett antal individuellt sålda Adobe- program var de vanligaste som används är Adobe Photoshop .


Previous:nothing Next:Definitionen av programspråk

Relaterade artiklar


 • hur man använder en textruta för filnamn VB6
 • Visual Basic spelidéer
 • hur man gör kolumner i css
 • hur du ställer in storleken på en bild i html
 • vad är en Visual Basic Script fil ?
 • Hur konvertera datumformat i Java
 • html iframes tutorial
 • hur man lär sig att använda Java-programvara
 • hur man beräknar CRC32 kontrollsummor
 • vad är hårdvara i ett datorsystem?