Dator > hur man gör en enkel tv-spel

 • hur man gör en enkel tv-spel


 • Att göra ens en enkel TV-spel är en aktivitet som en gång krävs en hel del träning i datorprogrammering. Nu kan du surfa till ett av flera webbplatser och ha ditt eget spel igång inom några minuter. Du kan räkna med att mängden anpassning och utförligt som möjligt med de appletar av sådana områden skulle bli liten , men vissa webbplatser tillåter en hög grad av kundanpassning . En fördel med att använda dessa applets över nedladdningsbar programvara är att du inte behöver göra extra utrymme på din hårddisk för spelet-byggsats .

  Playcrafter


  1 .
  Peka din webbläsare till Playcrafter länken i den här artikeln är avsnittet Resurser och klicka sedan på " Starta Playcrafter "-Knappen .
  2 .
  Bläddra igenom listan av spel mallar under " göra ett spel " rubrik , klicka på det spel du vill ändra .
  3 .
  Klicka på " Play " -knappen för att spela spelet . Gör anteckningar om hur du vill förbättra spelet , som att lägga fler fiender eller ta bort vissa hinder .
  4 .
  Tryck på knappen "Klar" för att återgå till spel-redigeringsläge , sedan experimentera med att klicka och dra miljö och karaktär bitar till olika platser på spelet duk . Duplicera en bit genom att klicka på det sedan klicka sin stämpel ikon . Ta bort bitar genom att klicka på " x " ikoner .
  5 .
  Använd det du har lärt dig av dina experiment för att förbättra spelet, baserat på de anteckningar du antecknade i steg 3.

  6 .
  Publicera ditt spel genom att trycka på knappen "Publicera" .

  Fyrebug


  1 .
  Öppna Fyrebug hemsidan klicka sedan på ett av de spel under " steg 1 " rubrik .
  2 .
  Klicka på " gör din egen "-knappen i det nationella spelfönstret .
  3 .
  Följ instruktionerna till vänster på skärmen . Dessa uppmanas kommer att hänvisa dig att välja spelpjäser för varje del av spelet (t. ex. miljö , fiender , hinder ) .
  4 .
  Sök på play-knappen ( dvs. " > " ikon ) visas i spelfönstret . Klicka på den när den visas för att spela det spel du har skapat .
  5 .
  Publicera ditt spel genom att fylla i formuläret med rubriken " Spara och dela din Game " till vänster i spelet duken .

  Sploder


  1 .

  Surfa till Sploder länken som anges i Resurser och klicka sedan på " göra ett spel "längst upp på skärmen .
  2 .
  Klicka på ikonen för en av de tre speltyper upp (t. ex. " Plattformsspel "," 3-D mission "," Shooter " ) , klicka sedan på knappen "Demo" .
  3 .
  Klicka på " Load " för att ladda en spel -mall och sedan spela spelet genom att klicka på " Test . " Börja redigera spelet genom att klicka "Klicka här när du är klar "
  4
  Läs spelets verktyg . Klicka och dra miljö och bitar karaktär bort bitar genom att klicka på . " . X " -ikonen i verktygspaletten till höger om spelet duken . Lägg till nya bitar från paletten på duken som blir kvar. Ändra bakgrundsfärger genom att välja verktyget pensel och följa anvisningarna.
  5 .

  publicera det färdiga spelet genom att trycka på " Publicera "-länken längst upp på skärmen .


Previous:nothing Next:hur du kör startskript i XP

Relaterade artiklar


 • hur man använder rullningslisten med listboxen i Visual Basic 6.0
 • projekt idéer med Visual Basic
 • hur man kan jämföra strängen java script
 • hur du gör din egna tecken i Java
 • hur man läser CPU-temperaturen med ett VB6 program
 • junior programmerare tullar
 • hur man skapar en webbtjänst med VB
 • hur man beräknar den dagen i veckan för varje år
 • hur man skriver ut ett dokument med Visual Basic 6.0
 • hur man skapar UML-klassdiagram