Dator > hur man skapar en multi lista användare email med PHP

 • hur man skapar en multi lista användare email med PHP


 • PHP är en kraftfull server -side programmeringsspråk för webbservrar . Det låter rika applikationer som byggs för många ändamål. E-postlistor är ett vanligt krav för många webbplatser. PHP är ett logiskt val för att skapa och hantera dessa listor , eftersom det kan integreras med e-postservrar för automatisk behandling av många e-postadresser . Dessutom kan PHP ge alla verktyg för att effektivisera organisationen av ett fleranvändarsystem email databas och abonnenter erbjuda sina egna verktyg för att ändra sina prenumerationer på e-postlistan . Många företag tillhandahåller dessa verktyg så att skapa ett fleranvändarsystem e-postlista med PHP är så enkelt som möjligt
  1 .
  Installera " PHP List " programvara om du söker ett populärt och öppen källkod alternativ för att skapa ett fleranvändarsystem e-postlista . PHP Lista är gratis och genomförs på tusentals webbservrar runt om i världen . Programmet installeras på en webbserver som erbjuder PHP tillgång och det är utformat så att alla kan hantera e-postlistor med detta program. När du har loggat in på PHP List kontrollpanelen kan du skriva och skicka dina e-postmeddelanden samt hantera listan funktioner . Programmet erbjuder kraftfulla formatering funktioner så att du kan skapa HTML -meddelanden med grafik och andra attribut . Mottagarna får alternativt konfigurera sitt konto för att bara ta emot textversioner . Om du vill göra processen så enkel som möjligt , erbjuder PHP Lista möjlighet att ta emot e-postlistan på företagets egna servrar mot en avgift . Detta undanröjer krångel med att installera systemet själv .
  2 .
  Inköp Maillista Manager Pro om du vill avancerade funktioner för flera användare e-postlista . Detta program är inte gratis . Men det erbjuder kraftfull spårning och rapportering funktioner som kan hjälpa rikta din e- abonnenter bättre . Bolaget erbjuder ett 30- dagars pengarna tillbaka garanti så att du kan se om programmet fungerar för dig riskfria . Om så önskas kan företaget installera och konfigurera programmet e-postlista för dig . Detta är en perk tillgänglig för prenumeration -baserade program som inte finns för de flesta fri öppen källkod -program . Och till skillnad från gratis program , erbjuder denna programvara sina egna tekniska support så att du kan få konkreta svar på dina frågor utan förlitar sig på online forum . Mailing List Manager Pro levereras med avancerade grafiska verktyg som analyserar din kundbas så att du vet exakt hur dina meddelanden får levereras . Detta är idealiskt för dem som använder sin e-postlista för kommersiellt syfte eller för kampanjer av något slag .
  3 .
  Installera ListMessenger ljuset om du behöver en enkel och gratis PHP program för att skapa din multi-användarens e-postlista . Detta är en avskalad version av företagets kommersiell tillämpning. Den saknar många avancerade funktioner , men är perfekt för alla som behöver ett enkelt gränssnitt för att skapa en e-postlista i en PHP- miljö . Kontrollpanelen är särskilt lätt att använda utan komplicerade verktyg som krävs eller anpassningar för att få din e-postlista igång snabbt . Trots sin begränsade funktioner kan du hantverk fortfarande e-post i både text och HTML -format , och eventuellt inkludera e-postbilagor . Du kan också ge RSS -flöden så abonnenterna har nytta av denna form av abonnemang också, vilket inte kräver en verklig e-postadress .


Previous:nothing Next:hur man bygger en mp3 -spelare med PHP

Relaterade artiklar


 • hur man skapar java script
 • hur man använder en switch fall
 • hur man använder arrayer i Visual Basic
 • hur du ställer in storleken på en bild i html
 • Hur konvertera normaltid till decimal tid med Visual Basic
 • vad är en Visual Basic Script fil ?
 • hur man undviker null rader i Oracle SQL
 • hur man använder en switch fall med intervall i C + +
 • hur man skapar en array lista med en textfil
 • hur man skapar en tabell för en avgränsad fil i Visual Basic