Dator > datakunskap för nybörjare

 • datakunskap för nybörjare


 • Datorer är vanliga i den genomsnittliga amerikanska hem och företag. Den omfattande karaktär datoranvändning lätt kan ge intryck av att alla är bekanta med datorer , men detta är helt enkelt inte sant-äldre och yngre barn är två grupper som ofta behöver dator instruktion på grund av bristande exponering . När en person har ännu att lära sig om datorer , det bästa tillvägagångssättet är att ta några grundläggande datakunskap

  Foundation

  Grundläggande datakunskap bygger på tanken att en individ inte har kunskap om grundläggande principer datorteknik . De fokuserar alltså om t. ex. dator delar och deras funktion , dator köp , informationssystem, programmeringsspråk och Internet , enligt Brookhaven College . Grundläggande dator studier ger en gateway genom vilken en person kan lära om mer avancerade begrepp .

  exempel

  Grundläggande datakunskap ofta delas upp i specifika kurser . Till exempel kan en kurs bara fokusera på undervisning Java eller Visual Basic , eller en kurs kan ha information bara om nätverk eller Microsoft Word . För att få en samlad bild av datorer , ett individuellt De har därför att ta flera kurser som en del av en komplett dator grunderna programmet .

  Access

  personer som är intresserade grundläggande datakunskap får använda gratis eller betald tutorials på nätet i För att fokusera på deras intresseområden . Detta kan vara fördelaktigt för dator nybörjare eftersom det gör att nybörjare att lära sig privat-det kan hålla nybörjare från att känna generad om att vara obekant med något som betraktas som vardagsmat . Eftersom novis datoranvändare får inte vara bekväm att använda Internet i sig , många läroanstalter såsom community college eller universitet erbjuder kurser i datorn grunderna . Dessa klasser ger en-mot-en instruktion och har fördelen av så att människor kan interagera med andra datorer studenter . Dessa kurser inte tillåter så mycket integritet , men de kan göra noviser mer bekväm genom att ge dem att andra också behöver samma undervisning .

  Ålder

  Grundläggande datakurser är lämpliga för nästan alla åldrar . Men , webbplatser och skolor försöker oftast att se till att kursen är inriktad mot en viss åldersgrupp . Till exempel kan de erbjuder en nybörjarkurs för de 50 år och äldre , eller de kan köra en tots program för de mellan 3 och 7 år gamla . Lärare gör detta att inte diskriminera, utan snarare att se till att pedagogiskt förhållningssätt till datorn klassen passar den fysiska och kognitiva nivå av studenterna .

  Utmaningar

  De som tar grundläggande datorkunskaper klasser ofta inte har datakunskaper för att felsöka problem med sitt nätverk , mjukvara och hårdvara. Detta är problematiskt eftersom de inte kan förstå hur man fixar ens grundläggande fel de gör . Detta innebär att instruktörer måste vara beredd att träda in för att få eleverna på rätt spår igen . Detta är oftast inte svårt för lärare att göra , men det kräver att instruktören vara lyhörd för eleverna och tilldela gott om tid för felkorrigering .


Previous:nothing Next:hur man dela upp en sträng i C

Relaterade artiklar


 • hur man lär sig online python programmering
 • hur man skapar ett installationsprogram för ditt VB6 program
 • hur du aktiverar Enter handledning i JavaScript
 • hur är datorer som används i matematik ?
 • hur du aktiverar java applets
 • hur man rengör PC-hårdvara
 • hur man förstår pekare i C
 • hur man gör en gratis hemsida utan avancerad programmering
 • hur man skapar en karta i java
 • hur man skapar en Java-applet i NetBeans