Dator > Vilka plikter för programmerare ?

 • Vilka plikter för programmerare ?


 • programmerare konstruera, bygga och testa Essential-programvara . . Den mjukvaruutveckling livscykel , av vilka det finns många olika modeller , reglerar skyldigheter dataprogrammerare att säkerställa att de får bästa möjliga programvara . Innan några konkreta koden är skriven , programmerare utveckla särskilda riktlinjer och krav för varje del av projektet . Efter kodning , programmerare testas noggrant och polera produkten innan du släpper den till konsumenten .

  Software Design

  Rätt specifikationer för konstruktionen är nödvändiga för att producera rätt programvara. Många modeller styr utformningen av programvara , från funktionella grupper för att enkelt kronologisk utveckling .

  Till exempel är den inkrementella och iterativ utveckling System en av de vanligaste modeller som används inom mjukvaruutveckling. Det var anpassad 2003 av IEEE forskare och fokuserar på att bygga små delar av programmet först och sedan bygga vidare på dessa block för att göra ett större program .

  Användare interaktionsstudie

  Användarinteraktion är viktigt att utveckla en framgångsrik programvaruprojekt . Eftersom användarna ofta utvärdera ett system som bygger upp användargränssnittet , inte nödvändigtvis den specifika funktionalitet i programmet , är det viktigt att hålla användaren i åtanke och samtidigt utveckla programvara , säger Ian Sommerville vid University of Southern California. Genomföra ett användarvänligt interaktionsstudie innan du skriver någon kritisk kod fokuserar programmeraren på den avsedda användaren .

  kodifiering och utveckling

  Många människor ser att skriva kod som den viktigaste arbetsuppgiften av en dataprogrammerare . Genomförandet av utformningen av ett program , skriva kod och integrera algoritmer och datastrukturer är Nitty Gritty för mjukvaruutveckling. Det är viktigt för dataprogrammerare att stanna på rätt spår enligt sin plan . Dataprogrammerare forskning och genomföra de mest effektiva algoritmer för att lösa ett problem i detta steg av programvarans livscykel .

  testar och granskar

  Efter skriva koden , dataprogrammerare köra genom en rad interna och externa tester innan du släpper programvaran . Intern provning innefattar att granska koden för riktigheten , testa koden med ingångar och data kombinationer , då med andra personer inom organisationen testa koden . Programmeraren sedan gör eventuella ändringar.

  Efter programmerare har slutfört interna tester , är koden redo att " beta testat " av en utvald grupp av verkliga användare . Efter en lyckad period av " beta-testning " , är den programvara redo för release .

  Code Security Review

  Kod säkerhet recensioner löper parallellt med de olika stadierna i mjukvaruutveckling. Dataprogrammerare leta efter eventuella sårbarheter som kan leda till en dator brott mot säkerheten. Den översyn av säkerheten är en oupphörlig process : Programmerare i varje skede av programvarans livscykel inspektera kod och användargränssnitt för sårbarheter . Om en svaghet hittas , kan delar av design, kodning och /eller tester processen måste upprepas , beroende på effekt och graden av utsatthet .


Previous:nothing Next:sql grupp tutorial

Relaterade artiklar


 • hur man läser textfiler med Visual Basic
 • hur man kontrollerar java historia i Windows Vista
 • Hur konvertera en tidsstämpel till ett datum i php
 • hur man programmerar spel med java
 • hur man använder vid strukturen med bash scripting
 • hur du lägger till bilden till en kommandoknapp i Visual Basic
 • hur man byter filer med en vbs
 • hur man skapar ett flödesschema som räknar siffror från 1 till 10
 • hur man skapar en värdegrund
 • sql skrivverktyg