Dator > sql skrivverktyg

 • sql skrivverktyg


 • Den Structured Query Language ( SQL ) är ett utbrett programmering plattform för att manipulera databaser . Många olika och konkurrerande databassystem använda SQL . Som med alla programmeringsspråk är SQL skriven i klartext . På grund av de olika alfanumeriska tecken och detaljerad programplanering syntax som krävs av SQL, är det enkelt att skapa stavfel och gör programmering misstag . SQL skrivverktyg hjälper programmeraren genom att snabbt märka kodning misstag innan de kompileras och exekveras.

  DBA SQL Editor 3,1

  Ladda ner den kostnadsfria DBA SQL Editor 3,1 program på Brothersoft . De flesta SQL- redaktörer inte erbjuder gratis licenser , så detta är ett bra val för vissa programmerare . Men dess tillämpning begränsas till Oracle -databaser . Detta kan vara tillräcklig för vissa användare , men de som söker ett flexibelt alternativ kommer sannolikt att behöva betala för licensiering av andra program . DBA SQL Editor 3,1 ändrar teckenfärg av olika programkoder så att programmerare snabbt kan identifiera skrivfel . Om ett kommando vanligtvis visas i en färg , till exempel , men istället visas i en allmän svart typsnitt , kommer det troligtvis ett stavfel . Redigeraren har också inbyggda verktyg för att exportera resultatet av SQL -program till andra vanliga filformat , till exempel Excel eller generisk CSV-filer .

  SQL Editor

  Testa SQL Editor om du behöver en funktionsrik SQL skrivverktyg för den populära SQL Server -plattformen . Denna Microsoft databasprogram används ofta på webbplatser och företagsnätverk . SQL Editor integreras med SQL Server för att hjälpa programmerare med författande av SQL -kod . Programmet är inte gratis men erbjuder en rättegång installation innan du köper. SQL Editor har en Explorer- liknande gränssnitt . Detta gör det möjligt att snabbt hoppa från en fråga till annan och för att visa den övergripande strukturen i en databas i ett fönster medan du programmerar . Du kan enkelt referera till andra tabeller utan att öppna andra fönster att visa innehållet i databasen .

  DatabaseSpy SQL Editor

  DatabaseSpy SQL Editor är ett flexibelt SQL skriva verktyg som fungerar på olika plattformar . Programmet erbjuder en gratis demo innan du köper en licens . Microsoft , IBM , Oracle och Linux -plattformar databas stöds . Programmet har många användbara funktioner som hjälper programmerare skriva SQL . Kodfönstret automatiskt nummer motsvarande någon av de programinnehåll, vilket gör det lätt att identifiera vilka linjer som orsakar problem när fel rapporteras . Olika frågor kombineras till ett fönster är hopfällbar så din programmering panelen inte belamras av en massa kod som redan är klar . När du skriver SQL- kommandon , visar DatabaseSpy SQL Editor automatiskt en lista över möjliga funktioner som matchar de tecken du skriver . Du kan snabbt välja från dessa för att slutföra skriva för dig , som avsevärt kan förbättra programplaneringen tid .


Previous:nothing Next:hur man lär sig SQL-programmering

Relaterade artiklar


 • hur man fixar hårdvara
 • hur man gör en keygen i Visual Basic
 • hur man använder perl för att söka en pdf doc
 • hur man öppnar en postuppsättning
 • hur man använder en switch fall
 • riskhantering i programvaruteknik
 • hur man lär sig att använda Java-programvara
 • hur man använder rullningslisten med listboxen i Visual Basic 6.0
 • Microsoft SQL lagrade procedurer
 • om hårdvara