Dator > Hur kan jag få bilder av min dators hårddisk?

 • Hur kan jag få bilder av min dators hårddisk?


 • Fotografier är viktiga för många människor, och om du inte kan hitta dem på datorn eller om datorn går sönder, kanske du tror att de är borta för gott, men denna regel är inte fallet. Joe Wilson, på Computer Läkare i Aberdeen, South Dakota, aktier några tips för att få bilder av hårddiskar

  Funktionella hårddisk

  Få dina bilder från en arbetsgrupp hårddisk genom att hitta dem först. Om du inte vet var de är, sök på "bilder" eller ". jpeg "i sökfunktionen på skrivbordet. Om du vet dina bilder sparas i ett annat format, sök efter det i stället för. jpeg.

  När du har hittat mappen som innehåller dina bilder, öppna den och ändra storleken så att det fyller ungefär halva skärmen. Placera en flash-enhet eller hårddisk i din dator. Gå till "datorn" eller "Den här datorn", finna att köra och öppna den, ändra storlek på det för att fylla den andra halvan av skärmen . Använd musen för att dra bilder från mapp på hårddisken till flash-enhet eller disk mappen.

  Du kan också använda cd-brännare på din dator för att spara dina bilder. Öppna cd-bränningsprogram på datorn, och dra de filer du vill ta bort från din dator till den brinnande listan, sedan bränna CD-skivan.

  Ett annat alternativ är att e-posta bilder. Använd ditt e-postprogram och bifoga filer som du vill överföra.

  Ledig dator

  Om du behöver hämta bilder från en trasig dator kan du behöva en dator professionell. Det finns dock några saker du kan prova hemma. Om bildskärmen är frågan, koppla in din dator till en annan bildskärm. Om din hårddisk har kraschat, kan du försöka att klona din hårddisk, sedan leta upp bilderna på det klonade enheten. Kloning hårddisken sker med programvara. Fråga din lokala dator butik för rekommendationer, istället för att använda något du hittar på nätet, för att undvika bedrägerier.

  Du kan också kopiera din hårddisk till en extern hårddisk. Använd en extern hårddisk med en USB-port som du kan ansluta till datorn. Var noga med att köpa en med en automatisk överföring funktion, så att du kan kontrollera överföringen från enheten snarare än från datorn. Dessa kan vara dyrt eller kan även kräva professionell hjälp, men om du läser anvisningarna och följa dem exakt, kanske du kan hämta objekt på din hårddisk.

  Efter kloning eller överföring till en extern hårddisk, koppla in den till en fungerande dator. Öppna mappen för enheten. Det kan ta sökning och omorganisera att hitta dina bilder. Härifrån kan du spara dem på en ny dator, överföra dem till flash-enheter eller skriva ut dem.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Hur hjälper datorer en forskare?

Relaterade artiklar


 • varför vi använder bärbara datorer på avlägsna arbetsplatser
 • hur man rengör bärbar dator
 • hur du tar bort partitioner från minnen
 • hur du ansluter en dator till en tv utan en s-video kabel
 • det bästa sättet att ladda program på en bärbar dator
 • hur du ställer in en HDTV som en datorskärm
 • Core 2 Duo laptop vs stationär
 • hur att mata ut en skiva inte svarar från en iMac
 • DVD-R vs DVD + R
 • hur man fixar en widescreen-visning på en dator för att passa i fönstret