Dator > det bästa sättet att ladda program på en bärbar dator

 • det bästa sättet att ladda program på en bärbar dator


 • Bärbara datorer är mer begränsad i sin hårdvara specifikationer än stationära datorer, med mindre hårddiskar och begränsad tillgång till optiska enheter. Å andra sidan, gör deras överföra det värt i många fall att ta installatörer med dig, så du inte hittar dig själv saknar en kritisk komponent när din installatör skivor är miles bort från ditt tillfälliga arbetsplats

  Du behöver:.
  Toshiba laptop med fungerande tangentbord eller externt tangentbord

  Hantera Installer Media

  Installera program på skrivbord är oftast en enkel sak: Sätt i CD-eller DVD-skiva i enheten, kör installationsprogrammet ansökan, då lagra optiska skivan för framtida bruk ifall du behöver installera om eller lägga valfria komponenter. Alternativt kan en installatör laddas ner från Internet, och Installeringsprogramvaran kan sparas på en rymlig hårddisk eller åter ned när som helst.

  Användare av bärbara datorer måste balansera konkurrerande frågor att använda samma strategi . Till skillnad från en stationär dator, kan du finna ofta själv utan en Internetanslutning och därför inte har tillgång till den webbplats där du kan ladda ner den igen. Om din programvara är beroende av fysisk media, måste du se till att du har tillgång till dina skivor när du behöver dem-genom att kopiera innehållet på din hårddisk, eller genom dem i datorväskan.

  Lagra Nedladdat installatörer på interna enheter

  Om din interna hårddisk har gott om ledigt utrymme, kan du också hålla din installatörer runt på obestämd tid. Detta är en bra strategi, om din programvara kan behöva installeras om, eller om uninstaller program endast ingår som en del av installationspaketet.

  som laddats ner från Internet är oftast en bra kandidat för att hålla sina installatörer på obestämd tid. Dessa är utformade för att minimera nedladdningstiden, så de är benägna att ta upp lite plats på hårddisken. Om din programvara ger en Filinstalleraren loggen kan du se att se var program och filer stöd har installerats. Om programvaran är helt innesluten i en fristående applikation, kan du ta bort installationspaketet för att spara hårddiskutrymme. Men för att vara helt säker, hålla installationsprogrammet så att du kan installera om programmet om det skulle skadas.

  Hantera Optisk Media

  När programvaran är installerad från optiska skivor, kan du bära installatörer med dig genom att kopiera innehållet i den optiska skivan till din hårddisk. Detta är särskilt praktiskt om din bärbara dator inte har en intern optisk enhet. Tyvärr, kopiering optiska skivor till din bärbara dator kommer att ta upp en hel del hårddiskutrymme, så denna strategi kan begränsas till enbart dina viktigaste program

  Den begränsande faktorn här är din interna hårddisk. Nyare bärbara datorer kommer att ha mycket större hårddiskar än äldre modeller. Du kan även uppgradera den interna hårddisken i en befintlig laptop till en mer rymlig modell.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:knepen för en svalare kör laptop

Relaterade artiklar


 • hur man hämtar raderade filer från en USB-enhet
 • hur man konfigurerar en webbkamera på Vista
 • hur man rengör pennan från en datorskärm
 • hur man ansluter en mikrofon till datorn
 • hur man hittar en perfekt bärbar dator
 • hur kan jag köra min laptop i bilen?
 • hur man bygger en låg budget dator
 • hur man skapar dmg
 • den bästa bläckstråleskrivare för papper
 • hur man fixar den dvd rom i en bärbar dator