Dator > hur man använder en Mac istället för en PC för design applikationer

 • hur man använder en Mac istället för en PC för design applikationer


 • Eftersom vissa av de tidigaste grafisk design mjukvara har utvecklats för Apple Macintosh använder en Mac för design har alltid varit populärt. Om du är van vid Windows-baserade datorer, kan du bli förvånad över hur lätt Mac-datorer är att använda. Alla populära designprogram är tillgänglig för Mac. Här är du igång

  Du behöver:.
  Apple Macintosh-dator
  . Design programvara (Adobe Photoshop eller InDesign eller QuarkXPress).
  Skrivare för bevis.


  1.
  Använd kommandot tangenter för allt du kan. Medan du behöver mus för att rita och flytta objekt, kommandot nycklar är avgörande för hastighet. Grunderna innehåller kommando-S för "Spara" kommando-C för "Kopiera", kommando-X för "Klipp ut och Kopiera," kommando-N för "nya" dokument och så vidare. Samma kortkommandon på en Windows-baserade system är klar med Ctrl-tangenten istället för Kommando-tangenten. Om nyckeln på Mac inte säga "kommandot" kommer den att ha en fyrkant-och loopas bild på den eller bilden av ett äpple.
  2.
  Öppna din design programvaran genom att dubbelklicka på ikonen eller klicka på den från Dock. Använd Dock för program du använder ofta. Du kan lägga till designprogrammet till Dock genom att klicka, hålla och dra symbolen till den plats i Dock där du vill att det ska vara. Den visas där som ett alias. Från och med då du bara behöver klicka en gång från Dock, och du behöver inte söka upp den i mappen Program.
  3.
  Starta ett nytt dokument med använder kommando-N eller gå till "File" och sedan "Ny". Du kan ställa in dokumentets parametrar där och klicka sedan på "OK" för att komma igång. Om du använder standard design mjukvara, kommer det att se nästan likadana ut på Mac som det gjorde på datorn. Notera att Mac Windows inte fyller hela skärmen. För att minimera dem, klicka på den gula knappen i det övre vänstra hörnet av dokumentet. Det kommer att gå till en plats på Dock. Att få den tillbaka, på dess ikon i Dock. Om du har flera objekt i Dock genom att flytta musen över dem och rubriken på dokumentet kommer att visas under eller bredvid var och en.
  4.
  Använd Mac-gränssnitt till din fördel. Eftersom inget program tar upp hela skärmen-om du inte vill-du kan ha flera program öppna och klicka fram och tillbaka mellan dem. Till exempel, om du arbetar i QuarkXPress och du behöver ett foto för en sida kan du ha Adobe Photoshop öppna för och klicka på den för att arbeta på fotot. Detta hjälper om du behöver särskilda dimensioner. Du kan rita en bild rutan i QXP och det kommer att berätta i mätningarna verktygspaletten exakt vilken storlek du behöver. Klicka över till Photoshop, gå till "Image" och sedan "Image Size" och skriv in måtten behövs.


Previous:hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk Next:hur ta reda på mitt moderkort socket

Relaterade artiklar


 • hur man raderar en bärbar Windows minnet helt
 • hur man fixar en widescreen-visning på en dator för att passa i fönstret
 • hur att ta reda på klockfrekvens på processorn i en dator
 • hur du lägger till minne till en HP mini
 • hur man använder en Mac istället för en PC för design applikationer
 • hur man tar betalt en Dell Latitude batteri
 • Lista över HP bläckstråleskrivare
 • instruktioner om installation ett batteri i en Compaq Presario bärbar dator
 • hur man rengör ditt tangentbord effektivt
 • hur du lägger till PCI-kort till en Mac Pro