Dator > hur man får PictureMate att skriva ut kantfria

 • hur man får PictureMate att skriva ut kantfria


 • Människor skriva ut kantfria foton för en mängd olika anledningar allt från att vilja ha professionella bilder utan att betala professionella utskrifter kostnader med önskan om att helt använda hela fotot bladet --- skapa un-beskurna eller förstorade bilder. Seiko Epson Corporation har ritat Epson PictureMate kompakt fotoskrivare med kanter layout utskrift. Du kan lätt få PictureMate att skriva ut kantfria med inställningarna på datorn i ditt fotoprogram eller inställning direkt via skrivarens "huvudmenyn. "

  Du behöver:
  Foto programvara
  . Digitalt foto lagringsenhet.
  Fotopapper.

  Datorinställningar


  1.
  Klicka på "Skriv ut" på "Arkiv"-menyn (PC) för att öppna ditt foto programmets "Skriv ut "fönster efter att du har avslutat redigeringen foto (n) från datorns hårddisk eller extern foto lagringsenhet (hårddisk, digital kamera eller Bluetooth-enhet). Om du använder en Mac går du till steg 4.
  2.
  Kontrollera att din huvudsakliga skrivaren är din Epson PrintMate och klicka sedan på "Inställningar" eller "Egenskaper", beroende på din programvara, för att på "Print" fönster åt "Utskriftsinställningar" eller "Skriva Properties" skärm. Om du inte ser "Inställningar" eller "Egenskaper" leta efter en knapp märkt "Options", "Setup" eller "Skrivaren" klickar du på knappen och välj sedan "Inställningar" eller "Egenskaper" för att öppna fönstret.

  3.
  Välj "gränslöst" under provet kantlös bild i "Layout" område. Klicka på "OK" knappen för att spara ändringen och återgå till huvudmenyn "Skriv ut"-fönstret. Välj ytterligare utskriftsalternativ såsom fotoförbättring eller papper orientering, klicka på "OK" för att återgå till "Skriv ut"-fönstret och klicka sedan på "OK" igen för att skriva ut.
  4.
  Välj "Utskriftsformat" på "File"-menyn i ditt program om du använder en Mac, bekräftar att det huvudsakliga skrivaren är din PictureMate och sedan gå till " Pappersstorlek: "rullgardinsmenyn. Välj "4 x 6 tum (marginalfri)" och klicka sedan på "OK". Om du använder ett paket foto som bara är kompatibla med "Macintosh u00AE Classic mode" (Mac OS 9), välj "gränslöst" under provet kantlös bild under "Layout" och klicka sedan på "OK"-knappen för att spara.
  5.
  Kontrollera att du har fotopapper i PictureMate skrivare och att du vände på skrivaren. Öppna "Skriv ut" genom att klicka på "Skriv ut" på "Arkiv"-menyn. Välj ytterligare utskriftsalternativ och inställningar och klicka sedan på "Skriv ut" knappen för att skriva ut fotografierna.

  Skrivarinställningar


  1.
  Slå på din Epson PictureMate Compact Photo Printer . Sätt 4 x 6 tum fotopapper i skrivaren.
  2.
  Sätt ditt minneskort för att få tillgång foton eller bilder tillträde via en extern lagring av foton enhet.
  3.
  Gå till "Huvudmenyn" på skrivarens LCD-skärm genom att trycka på "Avbryt" knappen två gånger.
  4.
  Använd upp och ned pilknapparna för att markera den titel i fotot, antal kopior och /eller foto redigering sektioner. Klicka på "OK" komma åt en del, använd upp och ner pilarna för att markera ditt val och tryck på "OK" igen för att spara dina inställningar.
  5.
  Bläddra till den "Layout" titel på "huvudmenyn och tryck på" OK "-knappen för att komma till" Layout "-avsnittet. Markera "Gränslöst" alternativet med hjälp av pilarna och tryck sedan på "OK" knappen för att spara inställningen.
  6.
  Tryck på "Skriv ut" knappen för att kontrollera sparade ändringar och sedan tryck på "Skriv ut" knappen igen för att skriva ut kantfria foton.


Previous:hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk Next:hur man återställer en HP laptop utan en återställning skiva

Relaterade artiklar


 • hur man använder ett videoinspelningskort med min ps3
 • den bästa skärmen renare
 • hur man gör en startdiskett för en Dell-dator
 • hur man kan spara Excel-filer i Visual Basic 6
 • hur man skriver innehållet i dataset till excel -fil i Visual Basic 2005
 • hur man installerar ljudenheter på en Dell Inspiron
 • hur man återställer en HP laptop utan en återställning skiva
 • hur man kan jämföra Intel-processorer
 • hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk
 • Visual Studio Tools för Microsoft Office-systemet