Dator > hur man bygger en rackmonterad pc

 • hur man bygger en rackmonterad pc


 • Om du har en dator, bygga ett rack PC är ett bra sätt att göra det mesta av ditt utrymme samtidigt som de får den prestanda du behöver. När du bygger din egen dator, kan du anpassa den till dina behov, oavsett dessa behov innehålla massor av lagringsutrymme eller förmågan att spela de senaste storfilmerna på din Blu-ray-spelare. Monteras i rack konstruktioner har sina egna unika utmaningar, så det är viktigt att bygga din anpassade PC med dessa utmaningar i åtanke

  Du behöver:.
  Datorväska
  . Rack monteringsskenor.
  Rack monteringsskruvar.


  1.
  Ta en titt på ditt rack innan du börjar handla för en rack datorväska. Vissa serverrack är konstruerade med runda hål skruv, medan andra använder fyrkantiga hål. Att veta vilken typ av rack du har kommer att göra det lättare att välja en lämplig fall.
  2.
  Kontrollera att rack dator om du väljer kommer med alla monteringsdetaljer du kommer behöver. Om du vill använda din nya dator i ditt rack, behöver du rackmonterade rails och skruvarna för att hålla enheten på plats. Att montera datorn i ditt rack, först hitta en tom plats i ditt rack, skjut rälsen på plats. De flesta skenorna kommer att ha en låsmekanism på baksidan för att låsa dem på plats-se bara till att rälsen är täta i racket. Efter rälsen är på plats kan du dra helt enkelt datorn i och säkra framtill med rackmonterade skruvar.
  3.
  Välj den största hårddisken du har råd med, även om du tror inte du kommer att behöva allt utrymme. De flesta kan monteras i rack fall kommer att vara smal, så du kan inte ha plats att installera en andra hårddisk ner linjen. Hårddisken har sjunkit kraftigt, så du kan ha råd mer lagringsutrymme än du tror. För att installera hårddisken, lossa fästskruvarna på baksidan av målet och skjut luckan på chassit. Anslut en standard IDE-kabeln från moderkortet till hårddisken och anslut strömkabeln från datorns nätaggregat till de fyra stiften på baksidan av hårddisken.
  4.
  Sätt på fjärråtkomst när du bygger din rack dator. Genom att vrida på skrivbordet funktionen kommer du att kunna komma åt din dator via nätverket direkt från ditt skrivbord, utan att gå in i serverrummet. Om du vill aktivera fjärråtkomst, högerklicka på "Den här datorn" och välj "Egenskaper" från menyn. Klicka på "Remote" fliken och se båda kryssrutorna är markerade. Då registrera namnet på din dator genom att klicka på "Computer Name"-fliken. Att fjärransluta till din rackmonterade PC, gå till någon dator i nätverket, klicka på "Start" och sedan "Kör" och skriv "mstsc" i rutan. Klicka på "OK" och skriv namnet på din rackmonterad dator i rutan.
  5.
  Lägg så mycket minne som ditt moderkort klarar av innehavet. När du köper moderkortet för din rackmonterade PC, notera maximala mängden minne och köpa tillräckligt med RAM-minne till max på att minne. Maxing ut datorns RAM-minne kommer att hjälpa den starta snabbare och låta alla dina program som körs mer effektivt. För att lägga minne till din rackmonterade dator, lossa fästskruvarna på baksidan av målet och skjut skalet fritt från chassit. Tryck ner den försiktigt men bestämt på minnesmodulen tills den snäpper på plats. Dra sedan upp klämmorna och se till att de låser fast RAM på plats.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du sälja din dator och skydda information

Relaterade artiklar


 • hur fästa st nycklar till tangentbord
 • compaq desktop täcka öppning av
 • hur man identifierar värden RAM-minne
 • hur man kan jämföra en PC och Mac
 • Lista över HP bläckstråleskrivare
 • hur man byter iMac RAM
 • hur man byter en HP laptop subnotebook hårddisk
 • hur man väljer Sony bärbara datorer som passar din budget
 • Hur konvertera en SATA-enhet till USB
 • hur man kan öka upplösningen på min dator