Dator > hur man skapar en Windows-partition i Macintosh

 • hur man skapar en Windows-partition i Macintosh


 • Mac-datorer levereras med OSX operativsystemet, men det finns några ofta använda program som fungerar mer smidigt-eller bara köra på alla-på Microsoft Windows. Om du har en Macintosh-dator med en Intel-processor, är det möjligt att skapa en partition på hårddisken som låter dig installera Windows operativsystem på din Macintosh för dubbel uppstart alternativ. Denna partition format kallas FAT32. " Du kan vanligtvis göra detta enkelt genom att använda den inbyggda Skivverktyg programmet, gör men om det inte fungerar av någon anledning finns det en mer komplicerad alternativ med terminal kommandon.

  Du behöver:
  Mac-dator
  . Tillräckligt hårddiskutrymme för Windows-partition.

  partitionering med Skivverktyg


  1.
  Sätt din Mac OSX starta disken och starta om datorn.

  2.
  När datorn startar göra startljudet du behöver för att hålla ner C-tangenten tills du ser förloppsindikatorn. Indikatorn ser ut som ett roterande redskap.
  3.
  Vänta tills installationsprogrammet ska visas. Välj "Verktyg" och sedan "Skivverktyg". På den menyn, välja disken som du vill partitionera och klicka på "Partitionera. ".
  4
  Välj de alternativ du vill partitionera hårddisken med (obs: du måste välja Fat32 för formatet) och sedan klicka på knappen". Partition "Det kommer att vara längst ned i fönstret.
  5.
  Vänta på verktyget för att avsluta och sedan starta om datorn. När det omstarter, så har du en Windows-partition på din Macintosh .

  partitionering med Terminal


  1.
  Starta programmet Terminal ligger i mappen Verktyg. (Se "Varningar" nedan för en notering om hur du använder Terminal. )
  2.
  Skriv "ls /dev /rdisk?" Detta kommando kommer att lista vad som driver finns i datorn. Välj vilken enhet du vill sätta en Windows-partition på och komma ihåg vilket nummer det är.
  3.
  Skriv "ls /dev /rdisk? *" Där "?" är numret på hårddisken du ska formatera med en Windows-partition. Du ska se "rdisk? S1" visas (igen "?" Är numret för den enhet du valde) och S1 visar du den partition som redan finns på enheten.
  4.

  Kör kommandot "newfs_msdos-v FAT_VOLUME_NAME-F 32 /dev/rdisk2s1" och ändra "FAT_VOLUME_NAME" till något du kommer att namn denna partition. Terminalen kommer nu att formatera hårddisken skapar Windows-partitionen (FAT32). Njut av din Windows-partition!

  Tips och varningar


 • Använd endast Terminal om du har erfarenhet med det. Det tar bara ett felaktigt kommando i raden av kodning potentiellt allvarligt röra upp din filstruktur, så skriver de fraser exakt som de visas i citattecken. Var försiktig och läs instruktionerna innan du börjar kopiera koden.

Previous:hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk Next:hur du kan visa video från en capture-kort

Relaterade artiklar


 • hur du kan visa video från en capture-kort
 • hur man kan spara Excel-filer i Visual Basic 6
 • hur man skapar en Windows-partition i Macintosh
 • sig att behärska VBA för Microsoft Office 2007
 • Visual Studio Tools för Microsoft Office-systemet
 • hur man skriver innehållet i dataset till excel -fil i Visual Basic 2005
 • Hur konvertera MS Excel till mysql med php
 • hur man använder logik uttalanden i Excel
 • anvisningar för en interaktiv whiteboard
 • hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk