Dator > orsakerna till en OSX boot camp disk error

 • orsakerna till en OSX boot camp disk error


 • Mac OS X Boot Camp-assistenten gör det enkelt att installera Microsoft Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 på en Intel-baserad Macintosh. Men när du installerar Windows och gör din dator en dual-boot maskin, kan du stöta på diskfel under installationsprocessen. Disk fel som orsakats av användning av felaktig installation CD eller DVD eller försöker installera Windows på en Boot Camp partition som är felaktigt formaterad.

  Boot Camp-partitionen inte rätt format

  Trots att använda Boot Camp-assistenten i Mac OS X-partitioner på hårddisken, vilket gör rum där du kan installera Microsoft Windows, det gör inte formatera Boot Camp-partitionen med hjälp av ett Windows-filsystemet. Om du kör Windows Installer och försöka installera Windows utan att formatera Boot Camp-partitionen, kan du mötas med en "diskfel. Tryck på valfri tangent för att starta om" varning.

  För att åtgärda detta fel, logga in att Mac OS X samt köra "Boot Camp-assistenten," ligger i "Verktyg" mappen under "Program" på "Macintosh HD". Ta bort Windows-partition genom att klicka på "Skapa eller ta bort en Windows-partition" och klicka på "Återställ". Återuppta assistent och återskapa en Windows-partition av önskad storlek. När du startar om Windows Installer Boot Camp specifika för din version, och kom ihåg att formatera Boot Camp-partitionen med antingen New Technology File System (NTFS) eller File Allocation Table (FAT) format.

  Försöker installera Windows XP 64-bit

  En mängd disk fel och problem installation uppstår när du försöker installera en 64-bitarsversion av Windows XP med Boot Camp-assistent. Som Apple anteckningar, "du kan inte använda en 64-bitarsversion av Windows XP på en Mac. "Om du vill dra nytta av fördelarna med 64-bitars operativsystem, inklusive möjligheten att hantera stora mängder RAM-minne, måste du använda Boot Camp-assistent för att installera en 64-bitarsversion av Windows Vista eller Windows 7, som är förenliga med Mac Pro och MacBook Pro-modeller från början av 2008 och senare. kan Windows 7 och Vista 64-bitars versioner även installeras på iMac och MacBook modeller från slutet av 2009 och senare.

  försök att installera en uppgradering CD-eller DVD

  Mac OS X Boot Camp-assistent kräver en original detaljhandeln installationsprogrammet för Windows-version du installerar. Försök att använda en CD-eller DVD ursprungligen levereras med en Windows-dator, eller den billigare versioner uppgradering av operativsystemet Microsoft Windows stöds inte av Apple. Försöker du installera från en som inte stöds installations-CD eller DVD kan resultera i fel

  Installera Windows XP utan Service Packs

  Boot Camp har stöd för Windows XP Service Pack 2 och senare, du kan inte använda en Windows XP-installationsprogrammet från en pre- Service Pack 2 installation och försök att uppdatera den. I installations-CD måste innehålla Service Pack 2 för att installera ordentligt. Försöker installera pre-uppdateringen lanseringen av Windows XP kan resultera i diskfel när du kör installationsprogrammet eller försöker starta operativsystemet.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du ansluter en trådlös nätverksskrivare

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar BIOS-version
 • rensar CMOS på en asus a7nbx-e moderkort
 • hur reparera en HP 9680 hårddisk
 • exempel på insats-enheter på en dator
 • hur du tar bort "Tryck på valfri tangent" för att starta från en CD
 • hur man får mer volym ur ljudkortet i Compaq Presario 5000
 • hur man byter ett modem MAC-adress
 • hur man återställer BIOS på ett OptiPlex gx240
 • hur man bygger en dator media center
 • hur du aktiverar snabbkommandon på en HP tangentbord