Dator > hur man besluta om att köpa en IPAD

 • hur man besluta om att köpa en IPAD


 • IPAD, släpptes i Storbritannien den 28 maj 2010, är en tablett dator byggd av Apple. Den har inga gångjärn displayen och inget anslutet tangentbord. Istället användare hålla en platt och styra enheten via en pekskärm. UK release priser för IPAD start från u00EF u00BFu00A1429 för den grundläggande modellen. Många befintliga Mac fans, liksom de som aldrig använt en Apple-produkt tidigare, har kliat sina huvuden, undrar om att plaska ut denna nya blanka leksak. Följande steg bör hjälpa dig att avgöra om IPAD är för dig.

  Du behöver:
  S-videokabel
  . 3.
  5mm RCA Y-adapter.
  S-video-adapter (tillval).
  Komponent-kablar (tillval).


  1.
  Fundera på hur du kan använda IPAD. Om du bara vill surfa på nätet, läsa böcker, spela spel och se filmer, är IPAD ett bra alternativ. Om du behöver göra en hel del intensiv utformning eller innehåll, så kommer du hitta IPAD begränsad.
  2.
  Fundera över var du kan använda IPAD. Om du vill använda det på jobbet eller monterade på ett skrivbord som din huvuddator, det är inte idealiskt. Men om du vill ha en bärbar enhet för pendling med att kaféer och använda stund på soffan, fungerar IPAD bra.
  3.
  Kontrollera kompatibilitet. IPads saknar en inbyggd USB (Universal Serial Bus) porten. Du kanske inte kan ansluta din maskinvara i maskinen, såsom skrivare, kameror och icke-Apple MP3-spelare.
  4.
  Besöka Apples webbplats för att jämföra de olika modellerna tillgängliga. Grundläggande versioner inte har 3G kompatibilitet och ger mindre lagringsutrymme.
  5.
  Bedöm din lagring förväntningar. Grundmodellen lagrar endast 16 gigabyte information-ca 4000 låtar eller filmer 10. Den top-end versionen har 64 gigabyte, vilket räcker för att lagra runt 16. 000 låtar. Men ju högre lagring, desto mer betalar du.
  6.
  Titta in i ditt hem Internet-anslutning. Om du inte har trådlöst internet kommer du inte att kunna surfa med din iPad hemma om du inte betala för en dyrare 3G-modell.
  7.
  Testa en iPhone . Få en känsla för touch-screen och tillämpningarna hur arbetet på enheten. IPAD har många likheter med iPhone. Om du gillar hur iPhone fungerar, då IPAD kan vara för dig.
  8.
  Bestäm om du är glad för att vänta på nästa generation av IPAD att komma ut. Den andra generationen kan erbjuda mer kraft eller fler funktioner. Däremot kan du vänta över ett år för den nya versionen.
  9.
  Visa ditt kontoutdrag. Se till att du har råd IPAD, samt alla månadsavgifter kan du få om du registrerar dig för en 3G-plan med en mobil i Storbritannien bolag. Många IPAD "apps" kostar också pengar att hämta och använda, även om vissa är gratis.

  Tips och varningar


 • Besök en Apple Store eller Apple-produkt fackhandeln för att ge IPAD provkörning innan du köper.
 • Kom ihåg att kringutrustning såsom en skyddande väska, skrivbord docka och tangentbordet kommer att driva upp det totala priset för din iPad.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man fixar monitorer på en HP Pavilion dv9000 gångjärn

Relaterade artiklar


 • hur man får en kopia av min a + certifiering
 • hur man byter en Seagate FreeAgent extern hårddisk
 • Hur du kopierar en cd-skiva i XP
 • hur man skapar FAT32 på en extern hd
 • hur till återvinna Ubuntu SD-kort filer
 • hur man skapar en utskriftshanteraren för en Epson 7600
 • Hur testar jag den färg på min skrivare?
 • hur man identifierar serienumret på en Intel PCI-kort
 • Felsökning en Dell CD-enhet
 • hur man bygger en Power PC dator