Dator > hur man installerar en HP Deskjet 3320 skrivare

 • hur man installerar en HP Deskjet 3320 skrivare


 • HP Deskjet 3320 färgbläckstråleskrivare är en dubbel-patron skrivare som skriver ut med både svart och färg bläck. Den är idealisk för hem och små kontor som har ett behov av äkta svart tryck och bra färg presentation från en skrivare som inte tar upp mycket utrymme på sina skrivbord. Installera en HP Deskjet 3320 är inte svårt, kräver vanligen en halvtimme eller mindre att utföra. Det mesta av vad som behövs för att installera Deskjet 3320 kommer packat med skrivaren, men du måste ange din egen USB-kabel.

  Du behöver:.
  USB-kabel med "A" och "B" anslutningar (standard USB-kabel för skrivare)
  Strömkabel.
  Driver installationsskivan (eller Drivrutinfiler från HPs webbplats).
  2 bläckpatroner (en svart och en färg).
  Skrivarpapper.


  1.
  Placera skrivaren på en plan yta och öppna den övre luckan. Dra ut pappersfacket ner för att ge tillgång till insidan av Deskjet 3320. Ta bort förpackningsmaterialet inuti skrivaren.
  2.
  Anslut nätsladden till baksidan av skrivaren och anslut sedan skrivaren i. Tryck på den gröna strömbrytaren och se till att den gröna lampan på skrivaren tänds för att visa att den har makt. Om lampan inte tänds, kontrollera att nätsladden är ordentligt isatt i skrivaren makt facket.
  3.
  Placera papper i pappersfacket, skjuta pappersstödet över att se till att papperet är i rätt position.
  4.
  Ta ut bläckpatronerna ur förpackningen och ta bort den rosa remsorna som täcker deras munstycken. Sätt i den svarta bläckpatronen i den högra facket på bläckpatronen vagga, och se till att kopparremsan vänt nedåt och i vaggan. Upprepa denna process för färgpatronen på vänster sida, stäng sedan locket på skrivaren.
  5.
  Sätt i skivan föraren installationen i datorn, så AutoPlay att starta installationen programmet. Följ instruktionerna på skärmen för att installera skrivarens programvara, ansluter skrivaren till datorn med USB-kabeln när du uppmanas att göra det genom programmet.
  6.
  Skriv ut en testsida när uppmanad och följ instruktionerna på skärmen för att rätta till skrivhuvuden av din Deskjet 3320 skrivare. Du måste identifiera vilka av testet mönster tryckta ordentligt så att drivrutinerna kan välja rätt utskrift konfiguration för det nyligen installerade skrivaren.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:vad är skillnaden mellan en CPU och en processor?

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar en Dell pda
 • hur man fyller Lexmark 33 och 32 bläckpatroner
 • hur du tar bort bildskärmens stativ från en Acer al1702wb
 • hur man byter moderkortet i en gateway M460
 • hur du installerar extra minne på en Toshiba Satellite u305-s5077
 • hur du ställer in en HP 2700 allt-i-ett skanner Mac OS 10.6
 • hur man startar en HP Pavilion 6736 till tillverkare status
 • Hur konvertera IDE till SATA-enhet
 • hur man får anteckningsbok papper ur en fastnat skrivare
 • Inaktivera bläckpatron kontroll i en kanon ip1600