Dator > minidator funktioner

 • minidator funktioner


 • Du behöver:
  Computer
  . CD-skivor.
  CD-RW.
  CD-bränning.

  Den minidator (aka netbook) har vunnit popularitet för sin minimala storlek, dess portabilitet, dess billiga prislapp och dess bekvämlighet på resan. Medan netbook har sina fördelar, är det inte en bärbar dator ersättning eftersom den saknar minne och programvara infödda till större bärbara datorer. Men för användare i farten som vill ha en mindre, lättare dator med grundläggande underhållning, produktivitet och webbsurfning programvara förblir netbook ett bekvämt alternativ.

  kolla e-post

  Netbooks är bekvämt för att kontrollera och svara på e-post när hemifrån eller på hotspots såsom flygplatser, bokhandlar och kaféer. Snarare än en liten mobiltelefon knappsats, har netbook en fullskalig QUERTY tangentbord och mjukvara som möjliggör snabb och enkel meddelandehantering. Om du regelbundet kontrollera e-post i en hotspot, kan du tänka en Internet-baserad e-postklient som Yahoo! Mail eller Gmail för enkelhetens skull och för att använda mindre minne på din netbook.

  produktivitet programvara

  De flesta netbooks levereras med grundläggande produktivitet programvara, bland annat ordbehandling, kalkylblad och applikationer presentation. Men dessa program begränsade i vad du kan göra. Exempelvis kan du inte skriva en bok med förinstallerad mjukvara ordbehandling, men du kan skriva enklare brev och dokument. För att få full funktionalitet, måste du antingen köpa ny produktivitet programvara eller gå in i "molnet" med online produktivitet program som t. ex. Google Dokument. Hårddiskutrymme och RAM-minne som är begränsad jämfört med en full-size laptop, så stort program som Adobe CS eller Microsoft Expression Web kan vara mycket långsamma med att svara.

  Web Surfing

  En av de mest utbredda användning för netbook är på språng webbsurfande. Användaren kan ta del av nyheter, läsa e-böcker, kolla lager rapporter och chatta på sociala nätverkssajter. Titta på video är också ett roligt sätt att fördriva tiden, men vissa har rapporterat problem på grund av lägre kapacitet minne installerad i maskinen och begränsningar minnesuppgraderingar. Ny Wi-Fi-teknik har gjort det möjligt för människor att surfa nästan överallt, även bort från hotspots. Förmågan att få på nätet snabbt från valfri plats gör ultraportabla netbook ett klokt val.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man bygger en barebone pc

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av gamla datorer i Long Island, New York
 • hur du tar bort locket på min Dell Dimension 3000
 • Om Intel Turbo Boost-tekniken
 • hur man kan kontrollera ljuset bläckpatronen efter ett pappersstopp på en HP-skrivare
 • hur man åsidosätta en HP PSC 1410v tonerkassett
 • hur man skriver ut ett Microsoft-dokument kontor vista
 • hur man torka hårddisken från Dell bärbara datorer
 • felsökning av en långsam usb modem
 • hur du uppdaterar en IPAD
 • Hur får jag in i bios på en Toshiba P25-s5263?