Dator > hur man öppnar bin filer och nedladdningar

 • hur man öppnar bin filer och nedladdningar


 • BIN-filer är den största delen av kombinationen BIN /CUE filer som utgör en enda sammanhängande fil skivavbild. Disk bildfiler-i huvudsak-en hel CD eller DVD som har kopierats till en dators hårddisk i en enda stor fil som ett ISO-eller, i detta fall, en BIN /CUE fil kombination. Om du planerar att bränna BIN /CUE-filer till en CD eller DVD, så finns det bara ett sätt att öppna dem medan de är kvar på datorns hårddisk, och det är genom användning av en virtuell enhet chef som Daemon Tools eller Magic Disc. Dessa program simulera en virtuell CD-enhet på datorn och kan ladda virtuella diskar-som ISOs eller BIN /CUE-filer -. På den virtuella enheten så att den fungerar som om den vore en fysisk cd-skiva i en fysisk enhet

  Du behöver:.
  dator med internetuppkoppling

  använda Daemon Tools


  1
  Starta din favorit webbläsare och ladda ner Daemon Tools Lite. En länk till sidan för nedladdning har lämnats för dig i "Resurs" avsnittet.
  2.
  Starta Daemon Tools installationsprogrammet när det har laddat klart. Följ instruktionerna så som de visas på skärmen för att slutföra den automatiska installationen. Starta om datorn när du uppmanas
  3
  Högerklicka på Daemon Tools ikonen -. . Det kommer att visas som en liten blixt-ikonen på Start-menyn facket-och flytta din musen över "virtuella enheter" alternativet. Detta kommer att innebära en ny pop-out-menyn upp.
  4.
  Flytta musen över "Device 0", och väljer sedan "Mount Image" från pop-out-menyn.

  5
  Navigera till där din BIN och CUE filer finns på hårddisken. -Om du inte har ett medföljande CUE fil med din bin-fil, se länk i "Resource "på hur du skapar en CUE fil från scratch-och välj CUE filen. Val av CUE filen automatiskt berättar Daemon Tools till att mounta bin-filen.
  6.
  Access "Den här datorn. " Du ser nu en ny hårddisk som representerar den virtuella enheten skapas av Daemon Tools. Din BIN filen har monterad som en virtuell disk i denna virtuella enhet, och kan bläddras och användas precis som om det vore en fysisk disk i en fysisk enhet.

  Med hjälp av Magic Disc


  1.
  Starta din favorit webbläsare och hämta Magic Disc. En nedladdningslänk har lämnats för dig i "Resurs" avsnittet.
  2.
  Starta Magic Disc installationsfilen. Följ instruktionerna på skärmen, starta om datorn när du uppmanas
  3
  Högerklicka på Magic Disc ikonen i startmenyn facket -. . Det kommer att se ut som en liten hand som håller i en CD-och flytta musen över "Virtual CD /DVD" menyn. Flytta musen över den virtuella enheten i den nya menyn för att få fram ännu en meny.
  4.
  Välj "Mount" från den nya menyn och sedan bläddra till den plats på datorn som innehåller dina BIN /CUE-filer. Välj CUE fil, klicka på "OK".
  5.
  Öppna "Den här datorn" och öppna diskenhet som motsvarar den virtuella enheten skapas av Magic Disc. Du kan nu använda BIN bild som om den vore en fysisk disk i en fysisk enhet.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur att partitionera och formatera nya hårddisken i fönstret

Relaterade artiklar


 • hur man byter en Toshiba Satellite M115-s1061 tangent
 • hur man ansluter en Acer Aspire One till en TV
 • hur du formaterar en cd som en startdiskett
 • installerar ett nätverkskort Windows 98
 • hur man passar eller stapla två Type II PC-kort i slots när båda är för höga
 • hur man rengör tilltäppta munstycken bläckstråleskrivare
 • hur du ställer in Microsoft Exchange-konton på en IPAD
 • detaljer om hur man fyller en HP 60xl bläckpatron
 • Hur installerar jag DSL på min Presario 5000?
 • hur man installerar en Linksys-nätverkskort