Dator > hur man byter ett vägguttag på en gateway 400sd4

 • hur man byter ett vägguttag på en gateway 400sd4


 • Batteriet i Gateway 400SD4 laptop laddas via en USB-kabel som ansluts till ett jack i sidan av datorn. Om denna port skadas, kommer du inte att kunna ladda batteriet och datorn blir oanvändbar. Eftersom denna port är ansluten till moderkortet i datorn, att få till det kan vara lite knepigt. Men oroa dig inte, ens om du inte är mycket tekniskt kunniga, bör du kunna öppna din Gateway och ersätta domkraften själv

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel


  1.
  Stäng av Gateway, ta bort AC-kabeln och stäng fönstret. Ta sedan bort batteriet ur facket på undersidan av datorn.
  2.
  Vänd på datorn och lokalisera den rektangulära hårddisken locket på kanten av datorns undersida. Facket kommer att märkas och det kommer att finnas skruvar som håller locket på plats. Använd din stjärnskruvmejsel för att ta bort dessa skruvar och sedan locket. Grip hårddisken i slutet och försiktigt dra ut den ur facket.
  3.
  Förvandla din Gateway högra sidan uppåt och öppna den. Leta reda på tunn plast tangentbordet täcka strax ovanför tangentbordet och ta bort de två skruvarna i mitten av det som håller den på plats. Sätt sedan spetsen på skruvmejsel i skarven mellan kanten av tangentbordet locket där den möter sidan av datorn. Lyft försiktigt upp till pop locket och ta sedan bort den.
  4.
  Ta bort skruvarna längs upp på tangentbordet och sedan lyfta tangentbordet upp från toppen. Placera tangentbordet nedåt och använda fingrarna för att dra ur kontakten bandet i mitten på baksidan av tangentbordet. Lägg tangentbordet åt sidan. En metallplatta kommer nu att exponeras under där tangentbord som används för att vila.
  5.
  Stäng skärmen och vänd på datorn runt så har baksidan mot dig. Ta bort de två skruvarna placerad direkt under antingen skärmen gångjärn i hörnen på den bärbara datorn. Sedan öppnar skärmen och vänd på datorn så att framsidan är vänd mot dig. Avlägsna tre skruvarna på vardera gångjärnet precis under skärmen. Koppla ur kabeln displayen församling från den vänstra sidan av datorn, bredvid den vänstra skärmen gångjärnet. Ta ut silen från gångjärnen och ställ den åt sidan.
  6.
  Vänd din bärbara dator och ta bort de 16 skruvarna från sidorna av undersidan av datorn. Vänd sidan datorn rätt upp och ta bort de två skruvarna på toppen av metallplattan. Ta sedan bort de två skruvarna på vardera hörnet av främre delen laptop. Lyft överdelen av datorn upp av sidorna och dra ur tjocka pekplattan band från botten av huset. Ställ överdelen åt sidan. Interiören moderkort kommer nu att exponeras i datorn.
  7.
  Leta eluttaget i det övre vänstra hörnet av moderkortet. Det kommer att vara precis intill den yttre jack i vänstra övre hörnet av din dator. Använd din skruvmejsel för att ta bort uttaget från moderkortet. Sedan ersätta den med en ny (tillgängliga från din Gateway återförsäljare eller online). Efter avslutad, sätta ihop datorn i omvänd ordning du tog isär den.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man ansluter HP Pavilion 6640c till bredband

Relaterade artiklar


 • vad är Athlon XP?
 • hur du skriver ut 4x6 med Epson 875dc
 • hur du ändrar toner till HP Color LaserJet 2840
 • hur man byter en Lexmark x5070 bläckpatron
 • hur man installerar ett ATI Radeon 9200-kort AGP
 • tips för att snabba upp en Lenovo y410 laptop
 • hur man öppnar datorväskan på en Compaq Presario 1007t
 • hur du ändrar ditt bios efter tillsats RAM
 • Felsökning en HP 7350 skrivare med Windows XP
 • hur reparera en värme skadad disk